خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محرومیت ۴ ساله والیبالیست ایتالیایی به دلیل دوپینگ

ایسنا | ورزشی | چهارشنبه، 22 دی 1400 - 10:11
آلبرتو پولو ملی‌پوش پیشین والیبال ایتالیا به دلیل دوپینگ از فعالیت‌های ورزشی محروم شد.
محروم،ايتاليا،واليبال،پولو

آلبرتو پولو ملی‌پوش پیشین والیبال ایتالیا به دلیل دوپینگ از فعالیت‌های ورزشی محروم شد.
به گزارش ایسنا، آلبرتو پولو، سرعتی زن جوان و ملی پوش اسبق والیبال ایتالیا به دلیل تست مثبت دوپینگ از فعالیت‌های والیبالی محروم شد.
این بازیکن که برای پیاچنزا می‌کرد در دومین مرحله پلی آف سوپرلیگا ایتالیا در سال ۲۰۲۱ به مصاف ترنتینو رفت که در آن بازی مشخص شد این بازیکن از مواد ممنوعه استفاده کرده است.
ملی پوش اسبق والیبال ایتالیا که برای این کشور در لیگ ملت های ۲۰۱۹ بازی کرده بود، طبق حکم صادر شده تا سال ۲۰۲۵ از هرگونه فعالیت های ورزشی محروم خواهد بود.
این والیبالیست ایتالیایی حتی قبل از صدور رای دادگاه به صورت پیشگیرانه از سوی باشگاهش محروم شد تا مشکلی برای تیم به وجود نیاید.
انتهای پیام