خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خطا و نشان گیتی‌پسند و مس در بازی نخست پلی‌آف

ایسنا | ورزشی | جمعه، 05 بهمن 1397 - 17:50
دو تیم اصلی مدعی قهرمانی با برتری مقابل حریفان در هفته نخست پلی‌آف لیگ برتر فوتسال برای یکدیگر خط و نشان کشیدند.
تيم،بازي،سونگون،حفاري،مس،مصاف،اهواز،مشهد

دو تیم اصلی مدعی قهرمانی با برتری مقابل حریفان در هفته نخست پلی‌آف لیگ برتر فوتسال برای یکدیگر خط و نشان کشیدند.
به گزارش ایسنا، مرحله پلی‌آف لیگ برتر فوتسال از امروز (جمعه) آغاز شد و در نخستین هفته از این رقابت‌ها، هشت تیم مشهد، تبریز، اهواز و اصفهان به مصاف هم رفتند.
در یکی از این دیدارها که گیتی پسند و مقاومت البرز، اولین و آخرین تیم‌های راه یافته به پلی‌آف به مصاف هم رفته بودند و در نهایت تیم میزبان به پیروزی ۶ بر یک رسید.
مهدی جاوید در این بازی برای گیتی‌پسند هت‌تریک کرد.
این بازیکن با سه گلی که امروز به ثمر رساند، ۳۱ گله شد و به صدر جدول گلزنان بازگشت.
در دیگر بازی امروز تیم مس سونگون مدافع عنوان قهرمانی با نتیجه ۶ بر یک از سد شهروند ساری گذشت تا به این ترتیب دو تیم گیتی‌پسند و مس سونگون دو مدعی اصلی قهرمانی با برتری‌های پرگله برای یکدیگر خطا و نشان بکشند.
امروز همچنین تیم سوهان محمدسیما قم با یک گل در بازی خارج از خانه مقابل فرش‌آرای مشهد به پیروزی رسید.
دیدار تیم‌های حفاری اهواز و سن‌ایچ ساوه نیز به سود اهوازی‌ها خاتمه یافت و درحالی که بازی تا دقایق پایانی با تساوی ۳ بر ۳ دنبال می‌شد حفاری در پایان با نتیجه ۶ بر ۳ به برتری رسید.
تیم ‌ها در مرحله یک‌چهارم نهایی پلی‌آف، سه بار به مصاف هم می‌روند.
برنامه دومین بازی این مرحله به شرح زیر است:
پنج‌شنبه ۱۱ بهمن- ساعت ۱۶
مقاومت البرز - گیتی‌پسند اصفهان
شهروند ساری - مس سونگون
سوهان محمد سیما قم - فرش‌آرای مشهد
سن ایچ ساوه - حفاری اهواز
انتهای پیام