خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم شوش برای تزریق واکسن کرونا تعلل نکنند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 21 دی 1400 - 23:24
شوش- سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شوش از تزریق ۱۶۸ هزار و ۵۴۹ دُز واکسن در این شهرستان خبر داد و تاکید کرد: مردم شوش برای تزریق و تکمیل واکسیناسیون کرونا تعلل نکنند.
واكسن،تزريق،كرونا،دُز،شوش

فیض‌الله دیناروند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از تزریق ۱۶۸ هزار و ۵۴۹ دُز واکسن در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد، ۸۸ هزار و ۱۱۲ دُز نوبت اول و ۷۰ هزار و ۷۸۱ دُز نوبت دوم است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۹ هزار و ۶۴۷ هزار دُز نیز واکسن در نوبت سوم به گروه‌های دارای اولویت تزریق شده افزود: از زمان آغاز واکسیناسیون تا کنون هیچ مشکلی در زمینه تعداد واکسن و مراجعه مردم برای دریافت و ارائه خدمات وجود نداشت.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شوش اظهار کرد: در حال حاضر شهرستان شوش در وضعیت رنگ‌بندی آبی قرار گرفته و آمار بیماران بستری کرونایی صفر است.
دیناروند با اشاره به اینکه بهترین و مؤثرترین راه برای پیشگیری از ابتلاء به اومیکرون تزریق دوز سوم کروناست، یادآور شد: تزریق دوز سوم تا حدود ۸۰ درصد بر انواع شدید آن تأثیر دارد.
وی در ادامه بهترین سلاح مقابله با کرونا را واکسن دانست و تاکید کرد: مردم به شایعات منفی درباره واکسن کرونا توجه نکنند چون تنها سلاح ریشه کنی کرونا، واکسن است.
سرپرست مرکز بهداشت شوش گفت: شهروندان شوشی برای تزریق واکسن کرونا تعلل نکنند و هرچه سریع‌تر نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.