خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره ایده های اشتغالزا و کارآفرینی کشور در کردستان برگزار می‌شود

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 21 دی 1400 - 23:13
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم در خصوص ضرورت ایجاد و تثبیت اشتغال کشور گفت: برای نخستین بار و به همت وزارت کار جشنواره ایده های اشتغالزا و کارآفرینی کشور، همزمان با استان های دیگر در کردستان برگزار می شود.
ايده،اشتغال،اشتغالزا،كشور،جشنواره،كارآفريني،كردستان،برتر،IR

ایسنا/کردستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم در خصوص ضرورت ایجاد و تثبیت اشتغال کشور گفت: برای نخستین بار و به همت وزارت کار جشنواره ایده های اشتغالزا و کارآفرینی کشور، همزمان با استان های دیگر در کردستان برگزار می شود.
برهان صلواتی امروز در گفت‌وگو با بیان اینکه ایده های ارائه شده در جشنواره ایده های اشتغالزا و کارآفرینی کشور باید به صورت یک مدل یا الگوی اشتغالزا در یک منطقه خاص و یا در سطح ملی باشد، اظهارکرد: محور های مرتبط با ایده های ارائه شده در زمینه اشتغالزایی و کارآفرینی، اشتغال جوانان و فارغ التحصیلان، اشتغال روستایی، اشتغال زنان سرپرست خانوار و اشتغال در مناطق کمتر برخوردار و چندین مورد دیگر است.
به گفته مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان کردستان؛ توسعه و ترویج فرهنگ اشتغال و کارآفرینی، شناسایی ایده های برتر اشتغالزا و کارآفرینانه، شناخت فرصت های ویژه اشتغال در مناطق مختلف کشور و تشکیل بانک اطلاعاتی از ایده‌های برتر اشتغالزا و صاحبان این ایده ها از جمله اهداف نخستین جشنواره ایده‌های اشتغالزا و کارآفرین کشور خواهد بود.
این مقام مسئول، زمان ثبت ایده ها را از ۲۰ دی ماه جاری لغایت ۵ بهمن ماه اعلام کرد و گفت: صاحبان ایده های اشتغالزا و کارآفرینانه در کردستان می توانند با مراجعه به سامانه WWW.KARAFARINANEBARTAR.MCLS.GOV.IR و یا WWW.KARAFARINANEBARTAR.IR نسبت به ثبت ایده خود و شرکت در جشنواره اقدام نمایند.
صلواتی با اشاره به اینکه ارزیابی ایده ها بر اساس میزان نوآوری بودن، امکان اجرایی نمودن ایده، نیاز به منابع مالی کم و قابلیت پایدار بودن اشتغال ارزیابی می شوند،عنوان کرد: وزارت کار ضمن اهدای جایزه به ایده‌های برتر در این جشنواره، اقدامات لازم برای عملیاتی نمودن آن را انجام داده و ایده های برتر را به عنوان الگو و مدل اشتغالزایی در راستای ماتریس زیست بوم اشتغال کشور انجام خواهد داد.
انتهای پیام