خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله وحشیانه پلیس فلوریدا به یک نوجوان ۱۵ ساله +فیلم

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | سه شنبه، 10 اردیبهشت 1398 - 17:26
ویدئویی از حمله وحشیانه پلیس فلوریدا به یک نوجوان ۱۵ ساله را می‌بینید.
پليس،نوجوان،حمله،وحشيانه،مجازي

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ویدئویی که به تازگی در فضای مجازی منتشر شده است حمله وحشیانه مأمور پلیس فلوریدای آمریکا در حال کتک زدن یک نوجوان ۱۵ ساله را به تصویر می‌کشد.
بارها تصاویر و فیلم‌های اینگونه رفتارهای خشونت‌آمیز و وحشیانه پلیس آمریکا در فضای مجازی منتشر شده است اما رسانه‌های غربی و آمریکایی بدون هیچ واکنشی نسبت به این رفتارهای غیرانسانی در سکوت کامل به سر می‌برند.
بیشتربخوانید: کتک زدن مریض توسط پلیس روی تخت بیمارستان!
+فیلم
در این ویدئو دو مامور پلیس به نوجوان بی‌دفاع حمله می‌کنند و با ضربات مشت به سر و صورت این نوجوان ۱۵ ساله می‌کوبند.
علت حمله به این نوجوان ۱۵ ساله، برداشتن گوشی موبایلی بود که از جیب فرد بازداشت شده توسط پلیس به زمین افتاده بود.
در ادامه می‌توانید ویدئویی از حمله وحشیانه پلیس فلوریدا به یک نوجوان ۱۵ ساله را ببینید.
انتهای پیام/