توسعه همکاریهای اقتصادی و خنثی کردن تحریمها
باشگاه خبرنگاران
|
اقتصادی
|
سه شنبه، 21 دی 1400 - 19:24
معاون اقتصادی رئیس جمهور بر توسعه همکاری ها و مناسبات تهران- هاوانا در بخشهای مختلف سیاسی، اقتصادی، تجاری و علمی تاکید کرد.

رضایی در دیدار با رئیس جمهور کوبا مطرح کرد؛
باشگاه خبرنگاران جوان - رضایی بر تلاش در راستای توسعه، تحکیم و تقویت مناسبات فی مابین ایران و کوبا در بخش های مختلف بویژه علمی و فناوری و تجاری تاکید کرد.
معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به همکاری های دو کشور در زمینه فناوریهای جدید، مقابله با بیماری کرونا و ساخت واکسن مشترک گفت: باید با توسعه همکاریها تحریم و فشار دشمنان را خنثی کنیم.
می توانیم برای تسهیل و افزایش سطح مبادلات تجاری ایران با کشورهای آمریکای لاتین بویژه کوبا، یک اتحادیه تجاری مشترک ایجاد کنیم.
طبق اعلام پایگاه اطلاعرسانی دولت، محسن رضایی امروز به کشور نیکاراگوئه سفر کرده و با «میگل دیاز کانل» رئیس جمهور کوبا دیدار داشته است.
انتهای پیام/