خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جبران توقف ۱۰ ساله صدور مجوز کارگزای ها در ۳ ماه

فارس | اقتصادی | سه شنبه، 21 دی 1400 - 17:12
در پی مصوبه پیشین سازمان بورس و اوراق بهادار، مجوز تاسیس کارگزاری بورس بعد از 10 سال توقف صادر می‌شود و انحصار در این زمینه شکسته شد.
مجوز،بورس،كارگزاري،ابلاغ،مديره،هيأت،صدور

در پی مصوبه پیشین سازمان بورس و اوراق بهادار، مجوز تاسیس کارگزاری بورس بعد از 10 سال توقف صادر می‌شود و انحصار در این زمینه شکسته شد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سنا، در پی تلاش برای توسعه و رشد نهادهای مالی و سهامداری غیر مستقیم، طی ۳ هفته اخیر موافقت اصولی ۴ شرکت سبدگردان، ۲ شرکت مشاور سرمایه‌گذاری در هیأت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار تصویب و به زودی ابلاغ خواهد شد، همچنین مجوز فعالیت ۱ شرکت سبدگردان و پردازش اطلاعات مالی نیز ابلاغ شده است.
همچنین پس از توقف بیش از ۱۰ ساله صدور مجوز کارگزاری‌ها به دلایل نامعلوم، این رویه در سال جاری تغییر کرده و از آبان ماه سال جاری تا کنون موافقت اصولی ۳ کارگزاری ابلاغ و ۳ کارگزاری دیگر نیز در هیأت مدیره مصوب شده است
با حذف مقررات دست و پاگیر و استعلام های زمان بر شعار عشقی مبنی بر توسعه سهامداری غیر مستقیم و تسهیل صدور مجوز ها به خوبی محقق شده به طوری که میانگین صدور مجوزهای ماهانه نسبت به دوره قبل، تقریبا ۲ برابر شده است.
در کنار افزایش کمی مجوز نهادهای مالی، ارتقاء استانداردهای این نهادها مانند حداقل سرمایه مورد نیاز هم مورد تاکید مدیریت جدید بوده که قوانین آن پیشتر در هیأت مدیره سازمان بورس به تصویب رسیده است.
انتهای پیام/ب