خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح ضربتی ساماندهی مراکز غیرمجاز پسماند/حذف زمینه‌های زباله‌گردی از شهر

فارس | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 21 دی 1400 - 15:54
شهردار منطقه 12 با تأکید بر تلاش مدیریت شهری برای حذف زمینه‌های شکل‌گیری زباله‌گردی از بدنه شهر از آغاز طرح ضربتی ساماندهی و جمع‌آوری مراکز غیرمجاز پسماند خشک در این منطقه خبر داد.
مراكز،غيرمجاز،طرح،پلمب،نواحي،منطقه،تهران،پسماند،يگان

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، امیر یزدی، شهردار منطقه 12 تهران درباره اجرای طرح ضربتی ساماندهی مراکز غیرمجاز پسماند گفت: همان‌طور که در جلسات قرارگاه کاهش‌ آسیب‌های اجتماعی شهرداری تهران مقرر شده بود، هم‌زمان با آغاز این طرح در مناطق 22گانه شهر تهران، طی اقدامی جهادی و با کمک همه دستگاه‌های مرتبط با این حوزه، طرح ضربتی ساماندهی و جمع‌آوری مراکز غیرمجاز پسماند خشک در منطقه 12 به اجرا درآمد.
یزدی با بیان این مطلب که زباله‌گردی در شأن پایتخت به عنوان کلان‌شهر الگوی جهان اسلام نیست، افزود: اجرای این طرح که در حذف زمینه‌های زباله‌گردی در شهر تأثیر به‌سزایی دارد، با همکاری واحدهای اجرایی نواحی، یگان اجرائیات، نماینده اداره حقوقی و نیروی محترم انتظامی صورت گرفت.
وی همچنین توضیح داد: در جلسه‌ای که با حضور رؤسای خدمات شهری، مسؤولان بازیافت نواحی شش‌گانه، رئیس یگان حفاظت و نماینده اداره حقوقی و انتظامی تشکیل شد، مقرر شد نسبت به پلمب این مراکز هرچه سریع‌تر اقدامات مقتضی انجام پذیرد؛ ازاین‌رو در مرحله اول از روز دوشنبه، 13 دی‌ماه تا چهارشنبه 15 دی‌ماه، تعداد ۵۴ باب مرکز غیرمجاز بازیافت، پس از اطلاع‌رسانی قبلی پلمب شدند که بیشتر این مراکز در ناحیه‌های 1، 2، 3 و 4 این منطقه مستقر بودند و در مرحله دوم که امروز، سه‌شنبه، 21 دی‌ماه اجرا می‌شود، چند مرکز باقی‌مانده نیز جمع‌آوری و پلمب خواهند شد.
شهردار قلب طهران از پایش مرتب و مستمر نواحی و محلات برای جلوگیری از به‌وجودآمدن مراکز غیرمجاز جدید خبر داد و بیان کرد: در صورت شناسایی مراکز غیرمجاز دیگر این طرح به‌سرعت اجرایی می‌شود و مردم می‌توانند مطمئن باشند که شهرداری در این زمینه باجدیت برخورد خواهد کرد.
انتهای پیام/