خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«اختیاریه» ویژه برنامه رمضانی شبکه پنج شد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 10 اردیبهشت 1398 - 16:30
برنامه گفتگومحور «اختیاریه» همزمان با ماه مبارک رمضان هر شب قبل از افطار روی آنتن شبکه پنجم سیما می‌رود.
برنامه،اختياريه،سيما،شبكه،ماه

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه گفتگومحور «اختیاریه» که شب‌های سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه هر هفته به صورت زنده از شبکه ۵ سیما روی آنتن می‌رود، این هفته پخش نخواهد شد و قرار است همزمان با ماه مبارک رمضان هر شب قبل از افطار روی آنتن شبکه پنجم سیما برود.
«اختیاریه» در قالب یک ویژه برنامه با موضوعاتی متفاوت از قسمت‌های قبل با با زمینه اجتماعی-معنوی و با حضور مهمان‌هایی از متن جامعه به مدت سی شب از شبکه پنجم سیما پخش خواهد شد.
بالغ بر بیست قسمت از این برنامه تاکنون با حضور چهره‌های مختلف پخش شده است که با حاشیه‌های فراوانی همراه بوده است.
باید دید در نبود برنامه ماه عسل در ماه رمضان امسال، اختیاریه چقدر می‌تواند مورد توجه مخاطبان قرار گیرد.
سید مرتضی فاطمی تهیه کنندگی و اجرا، فواد صفاریان‌پور کارگردانی و مصطفی امامی سردبیری این برنامه را برعهده دارند.
انتهای پیام/