خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه بوشهر: شهدا با ایثارگری اقتدار ملی خلق کردند + تصویر- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 21 دی 1400 - 11:13
گروه استان‌ها - امام جمعه بوشهر با اشاره به جایگاه شهدا گرانقدر در عرش و زمین گفت: شهیدان با ایثارگری و جانفشانی ضمن اینکه حیات جاودانه برای خود ایجاد کردند اقتدار ملی و بقا دینی به ارمغان اوردند.
شهيد،سليماني،اقتدار،ديلم،بوشهر،شهادت،ملي،جاودانه،شهدا،حيات

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبندر دیلم ، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در یادواره شهدای بندر دیلم با بیان اینکه شهید با شهادت خودش تحولات مهمی در عرصه‌های گوناگون ایجاد می‌کند اظهار داشت: شهید با شهادت خودش ضمن ارتقا شخصیتی و حیات جاودان، اقتدار ملی و عزت خانوادگی به همراه دارد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه شهدا اقتدارآفرین هر جامعه هستند تصریح کرد: شکست دشمنان و استکبار جهانی در برابر ملت غیور ایران به سبب حماسه شهدا و جانفشانی آنان است که شهدای گرانقدر راه ، مسیر و آرمان امام حسین علیه‌السلام را انتخاب کرده‌اند.
امام جمعه بوشهر شهید را حیات‌بخش دین دانست و بیان کرد: خون و نام شهید از بین رفتنی نیست و همیشه تاریخ زنده و جاودانه است.
وی با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی در زمان حیاتش یک شخصیت بزرگ و ارزشمند بود خاطر نشان کرد: سردار سلیمانی از دنیا عبور کرده و بسیار در جهان تاثیرگذار بود.
صفایی بوشهری با بیان اینکه اثر شهید سلیمانی از سپهبد سلیمانی بیشتر است تصریح کرد: با شهادت شهید سلیمانی اقتدار و قدرت نیروی جبهه مقاومت افزایش یافت که نشان از اهمیت و جایگاه شهید در جامعه اسلامی است.
امام جمعه بوشهر با اشاره به جایگاه شهدا گرانقدر در عرش و زمین گفت: شهیدان با ایثارگری و جانفشانی ضمن اینکه حیات جاودانه برای خود ایجاد کردند اقتدار ملی و بقا دینی به ارمغان آوردند.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر حیات جاودانه، عزت خانوادگی، اقتدار ملی و بقا دینی را از آثار شهادت و شهید دانست و خاطر نشان کرد: دیلم از دیرباز معدن ایمان، مجاهدت و اقتدار در عرصه ملی و دینی بود که موید این ادعا تقدیم 86 ‌شهید در دوران دفاع مقدس، آزادگان، جانبازان و مردم ولایت‌مدار است.
در این آیین از خانواده 85 شهید شهرستان دیلم تجلیل شد.
انتهای پیام/190/ی