طرز تهیه باقلا قاتق + فیلم
باشگاه خبرنگاران
|
چندرسانهای
|
سه شنبه، 21 دی 1400 - 11:06
یک کارشناس آشپزی، در برنامهای تلویزیونی روش تهیه باقلا قاتق را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت باقلا قاتق دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم فومنی احتیاج داریم به:
باقالی مازندران 400 گرم، شوید 3 قاشق سوپ خوری، کره 50 گرم، سیر 4 حبه، تخم مرغ 2 عدد، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت باقلا قاتق فومن را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/