خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بزرگ‌ترین پارکینگ زیرزمینی قطارهای مترو در کشور امسال افتتاح می‌شود- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 21 دی 1400 - 08:53
فاز نخست پارکینگ زیرزمینی اکباتان به عنوان بزرگ‌ترین پارکینگ زیرزمینی قطارهای مترو کشور، امسال به بهره‌برداری می‌رسد؛ طبقه زیرین این پارکینگ، ظرفیت پذیرش 21 رام قطار را دارد.
پاركينگ،اكباتان،عمليات،مترو،مترويي،قطارهاي،مترمكعب

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی امام مدیرعامل شرکت مترو تهران با اشاره به افتتاح بزرگ‌ترین پارکینگ زیرزمینی قطارهای مترو در سال جاری، اظهار کرد: به موجب پیشرفت قابل توجه عملیات اجرایی پروژه احداث پارکینگ مترویی اکباتان در 2 ماه گذشته، به نظر می‌رسد امکان افتتاح فاز نخست این پایانه تا پیش از پایان سال جاری وجود دارد؛ بهره‌برداری از پارکینگ اکباتان، امکان کاهش سرفاصله حرکتی قطارها و افزایش ظرفیت مسافرگیری در خط 4 مترو را میسر می‌کند.
وی با بیان اینکه هزینه عملیات اجرایی فاز نخست پارکینگ اکباتان در دو بخش ساختمانی و تجهیزاتی بالغ بر 80 میلیارد تومان بوده است، افزود: 900 هزار مترمکعب عملیات خاکی، 7 کیلومتر ریل‌گذاری، 95 هزار مترمربع قالب‌بندی و 200 هزار مترمکعب بتن‌ریزی، بخشی از احجام عملیات ساختمانی پارکینگ اکباتان است که خود گویای میزان کار انجام شده برای بهره‌برداری از بزرگ‌ترین پارکینگ زیرزمینی قطارهای مترویی است، ضمن اینکه پس از اتمام عملیات ساخت پارکینگ، امکان ایجاد مجموعه تفریحی، ورزشی، فرهنگی و تجاری بر روی زمین و در بخش فوقانی این پارکینگ وجود دارد.
امام گفت: پارکینگ اکباتان با پیش‌بینی 9 خط، دارای چاله سرویس امکان خدمات تعمیرات سبک و سرویس‌های روزانه بوده که طبقه زیرین آن با ظرفیت پذیرش 21 رام قطار، اسفندماه به بهره‌برداری می‌رسد.
انتهای پیام/