آموزش پخت رولت مرغ و اسفناج + فیلم
باشگاه خبرنگاران
|
چندرسانهای
|
سه شنبه، 21 دی 1400 - 08:41
یک کارشناس آشپزی، در برنامهای تلویزیونی روش تهیه رولت مرغ و اسفناج را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت رولت مرغ و اسفناج دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
سینه مرغ درشت ۱ عدد، تخم مرغ ۲ عدد، اسفناج پخته ۲۰۰ گرم، پنیر گودا ۵۰ گرم، آبلیمو ۳ ق س، نمک و فلفل به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت رولت مرغ و اسفناج را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/