خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۳۰۰ کودک کار در اردبیل

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 21 دی 1400 - 08:31
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: 300 کودک کار در استان اردبیل شناسایی و سازماندهی شده‌اند.
كودكان،بهزيستي،اردبيل،استان،فراهم،ستاري،مديركل

ایسنا/اردبیل مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: 300 کودک کار در استان اردبیل شناسایی و سازماندهی شده‌اند.
بهزاد ستاری در نشست رؤسای انجمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در جمع خبرنگاران‌؛ اظهار کرد: با همکاری مؤسسه خیریه 14 معصوم در تلاش هستیم تا این کودکان کار را در فضاهای اشتغال مشغول فعالیت کرده و امکان حمایت همه‌جانبه را از آنها فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: در سطح استان 2 هزار مرکز روزانه و شبانه‌روزی در خدمت نیازمندان است تا امکان تأمین سرپناه و همچنین رفع نیازهای اولیه آنها فراهم آید.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل از ارائه خدمات متنوع بهزیستی به کودکان کار و همچنین آسیب‌دیدگان حوزه‌های مختلف خبر داد و گفت:‌ این خدمات در بخش‌های حرفه‌آموزی، تحصیل، اشتغال و همچنین کمک به توانمندسازی والدین این کودکان است تا بتوانند بخش عظیمی از نیازمندی کودکان را تأمین کرده و جلوی کارهای نامناسب این کودکان گرفته شود.
ستاری افزود: سعی و تلاش ما بر این است تا با حمایت همه‌جانبه از این خانواده‌ها و گروه‌های نیازمند بتوانیم به بخشی از مطالبات و درخواست‌های آنها پاسخ گفته و زمینه توانمندی آنها را در بخش‌های مختلف فراهم کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: سازمان بهزیستی سعی دارد تا در بخش‌های مختلف گروه‌های آسیب‌پذیر و مددجویان خود را مورد حمایت قرار دهد که در این زمینه طرح‌های جدید با هدف توانمندسازی و خودکفایی این خانواده‌ها در حال انجام است.
ستاری اضافه کرد: تلاش ما بر این است تا با شناسایی گروه‌های آسیب‌پذیر در جامعه نظیر کودکان کار بتوانیم فرصت اشتغال برای آنها را فراهم کرده تا از آسیب‌های بیشتر اجتماعی جلوگیری شود.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل همکاری خوب شهرداری و فرمانداری اردبیل را در جمع‌آوری کودکان کار و ساماندهی آنها با همکاری مؤسسه خیریه 14 معصوم یادآور شد و بیان کرد: این مؤسسات در حقیقت بازوی توانمند بهزیستی در ارائه خدمات تخصصی و فنی هستند.
انتهای پیام