خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

19 هزار تن آبزیان تولیدی استان بوشهر صادر شد+فیلم- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 21 دی 1400 - 05:13
گروه استان‌ها - تولید ماهی و میگو پرورشی یکی از ظرفیت‌های استان بوشهر است که در سال جاری تاکنون 19 هزار تن آبزیان تولیدی استان بوشهر صادر شده است.
ميگو،پرورشي،بوشهر،استان،تن،توليد،آبزيان،پرورش،28،100،صادر،صادرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبوشهر ، پرورش آبزیان یکی از اولویت‌های استان ساحلی بوشهر در بخش شیلات است که در این راستا طرح‌های پرورش میگو، ماهی، جلبک، زالو و صدف در برنامه‌های استان قرار گرفته است.
استان بوشهر با خلیج‌فارس دارای طولانی‌ترین مرز دریایی و ساحل است که این مهم فرصت مهمی برای پرورش آبزیان فراهم کرده است.
28 هزار و 100 تن میگو پرورشی تولید شد
بوشهر به‌عنوان استان‌های پیشرو در صنعت پرورش میگو کشور به‌شمار می‌رود و بر اساس آمارهای موجود امسال 28 هزار و 100 تن امسال میگو پرورشی تولید و وارد بازار داخلی و خارجی شد.
مدیرکل دامپزشکی بوشهر با اشاره به فرایند پرورش میگو در استان اظهار داشت: با وجود اینکه برخی سایت‌های پرورش میگو درگیر بیماری لکه سفید میگو شدند به لطف خداوند و با همکاری پرورش‌دهنده و ایجاد شرایط ایمنی در همه استخرها پرورشی میزان برداشت میگو نسبت به سال قبل افزایش داشته باشد.
مرتضی بحرانی به تولید میگو پرورشی در استان بوشهر پرداخت و بیان کرد: بر اساس آمار شیلات، امسال 28 هزار و 100 تن میگو پرورشی در استان بوشهر تولید شد که بخشی از آن صادر شده است.
صادرات 14 هزار و 96 تن میگو پرورشی استان بوشهر
وی از صادرات 14 هزار و 96 تن میگو پرورشی استان بوشهر به کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی خبر داد و خاطرنشان کرد: ماه گذشته 3 هزار تن محموله آبزیان استان صادر شده است.
مدیرکل دامپزشکی بوشهر پروسه صادرات آبزیان را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: شرکت‌های معتبری که دارای کد اقتصادی اتحادیه اروپا دارند و تحت نظارت بهداشتی بعد از آزمایشات گوناگون و صدور گواهی ویژه محموله‌ها صادر می‌شود.
بحرانی به بیماری لکه سفید میگو پرداخت و تصریح کرد: در مقابله با بیماری لکه سفید میگو اقدامات کنترلی که صورت گرفت استخرها پرورشی مبتلا به این بیماری، حذف شدند و در سایر سایت‌های پرورشی برداشت میگو سریعتر انجام شد و در مجموع تولید میگو پرورشی در استان بوشهر نسبت به سال قبل افزایش یافت.
وی با اشاره به صادرات سایر آبزیان در 9 ماه امسال خاطر نشان کرد: در سال جاری تاکنون 19 هزار تن انواع آبزیان تولیدی استان بوشهر به کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و حاشیه خلیج‌فارس صادر شده است.
بیش از 300 هزار راس دام علیه بیماری‌های مختلف واکسینه شدند
وی به برنامه مقابله با بیماری دام پرداخت و بیان کرد: در دی ماه امسال بیش از 300 هزار راس دام علیه بیماری‌های مختلف واکسینه شدند و این درحالی است که هر ماه دام‌ها علیه بیماری‌ها واکسینه می‌شوند.
مدیرکل شیلات استان بوشهر نیز با اشاره به تولید 28 هزار و 100 تن میگو پرورشی در سال جاری تصریح کرد: میزان تولید میگو پرورشی 28 هزار و 100 تن است که نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش نشان می‌دهد.
علی بازدار با اشاره به صادرات میگو پرورشی افزود: از کل میزان تولید میگو پرورشی تاکنون 14 هزار تن به چین، روسیه، اسپانیا، آذربایجان، ارمنستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شده است.
وی از افزایش تولید میگو در فصل جدید خبر داد و بیان کرد: میزان سطح زیر کشت میگو پرورشی از شش هزار و 58 به شش هزار و 450 هکتار و میزان تولید میگو به 34 هزار تن در سال آینده افزایش می‌یابد.
انتهای پیام/190/ی