خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انسداد ۳۴۰ حلقه چاه غیرمجاز در گلستان/ مبارزه با آبخوان‌خواری ادامه دارد

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | دوشنبه، 20 دی 1400 - 23:30
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان با ابراز تاسف از حفر چاههای غیرمجاز آب در سطح استان، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۳۴۰ چاه غیر مجاز در استان گلستان پر و مسلوب المنفعه شده است.
آب،منابع،غيرمجاز،استان،چاه،گلستان،مجاز،برداشت،مسلوب،المنفعه

ایسنا/گلستان مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان با ابراز تاسف از حفر چاههای غیرمجاز آب در سطح استان، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۳۴۰ چاه غیر مجاز در استان گلستان پر و مسلوب المنفعه شده است.
مهندس سید محسن حسینی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه نجات آب باید دغدغه همه افراد جامعه باشد، اظهار کرد: منابع آب متعلق به همه نسل هاست و باید با نگاهی ملی و اعتقادی در اندیشه حراست از منابع آب و بهره وری در استفاده از این منابع باشیم.
وی با ابراز تاسف از حفر چاههای غیرمجاز در سطح استان گلستان، افزود: در راستای برخورد با این پدیده طی 9 ماه نخست سال جاری بالغ بر 340 حلقه چاه غیرمجاز در استان را مسدود و مسلوب المنفعه کرده ایم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان با بیان اینکه این اقدام در راستای حفاظت از منابع آبی و صیانت از منافع دارندگان چاه مجاز، توسط ادارات منابع آب شهرستانها و با همکاری و نظارت دادستانی و نیروی انتظامی صورت پذیرفت، افزود: یکی از منابع مهم و کمیاب استان، منابع آبی است که حفاظت از آن‌ عزم جدی را می‌طلبد و وجود چاه‌های غیرمجاز و برداشت بی‌رویه از آن‌ها مشکل بزرگی است که هم آبخوانها را مورد تهدید قرار داده و هم منافع دارندگان چاه مجاز که در زمینه های اقتصادی سرمایه گذاری کرده اند را با مشکلات اساسی مواجه می کند.
حسینی بر ضرورت مقابله جدی و مداوم با آبخوان خواری تاکید کرد و گفت: همچنین با توجه به کاهش بارش ها در سال جاری و تداوم خشکسالی، لازم است حتی برداشت آب از چاه‌های مجاز هم بیشتر کنترل شده تا بیشتر از مجوز صادره برداشت صورت نگیرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: آبخوان‌خواری توسط چاه‌های غیرمجاز یکی از عوامل اصلی اختلال در تعادل منابع و مصارف آب زیرزمینی است که مقابله با آن از ضروری ترین اولویت های ماست.
انتهای پیام