خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۶۰ پایان‌نامه به دبیرخانه جشنواره ملی امیرکبیر ارسال شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 دی 1400 - 19:53
البرز - رئیس بنیاد نخبگان استان البرز گفت: بیش از ۲۶۰ پایان‌نامه و رساله در هفت گروه اصلی به دبیرخانه دومین جشنواره ملی امیرکبیر ارسال شد.
جشنواره،پايان،ملي،اميركبير،البرز،برتر،علوم،كشور،اختتاميه،كارفرما

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نبیونی بعد از ظهر دوشنبه در نشست خبری دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر که در محل اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره ملی امیر کبیر در سال گذشته برای اولین بار برگزار شد، امسال دبیر خانه جشنواره شروع به فعالیت و بیش از ۲۶۰ پایان نامه و رساله تا تاریخ ۳۰ آبان سال ۱۴۰۰ به ۷ گروه اصلی به دبیرخانه ارسال شد.
وی بیان کرد: این ۷ گروه شامل گروه‌های فنی و مهندسی، کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی، علوم پزشکی و علوم پایه، دام پزشکی و هنر و معماری بود که با یکدیگر به رقابت پرداختند.
رئیس بنیاد نخبگان استان البرز با بیان اینکه تیم داوری جشنواره ملی امیرکبیر از سراسر کشور بودند، تصریح کرد: بیش از ۵۰ دانشگاه مرکز علم و فن آوری در فرآیند داوری به رؤسای کار گروه‌ها کمک کردند و نتایج آن در ۲۷ دی ماه در مراسم اختتامیه اعلام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس معیارهای آکادمیک در هر رشته‌ای وجود دارد که شش معیار اصلی برای پایان نامه‌ها در نظر گرفته شده است.
نبیونی با بیان اینکه ادبیات «پایان نامه کارفرما محور» در کشور در حال نهادینه شدن است، گفت: هدف ما اینست که آن قسمت از رساله‌ها و طرح‌های دانشجویی که در یکی از مقاطع تحصیلی برای اخذ مدرک تحصیلی مورد استفاده قرار می‌گیرد، آیا کارفرما و تقاضا داشته است و حمایتی از آن شده است یا خیر؟
وی اظهار کرد: در مراسم اختتامیه دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر علاوه بر معرفی پایان نامه‌های برتر، کارفرمای برتر و در صورت امکان استاد راهنمای برتر معرفی می‌شوند.
رئیس بنیاد نخبگان استان البرز بیان کرد: ۵۵ درصد صاحبان و دانش آموختگان پایان نامه‌ها آقایان و ۴۵ درصد آنها خانم‌ها بودند.
وی متذکر شد: در حال حاضر در کشور ما جوانان به سمت رشته‌های مهندسی و دکتری می‌روند اما ما نیازمند تکنسین دستگاه‌های علوم پایه هستیم که این امر نیازمند توجه ویژه ای از سوی متولیان است.