خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود بیش از ۴۰۰ معلم در مدارس خراسان‌شمالی

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 10 اردیبهشت 1398 - 15:33
بجنورد- مدیر کل آموزش و پرورش خراسان‌شمالی گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید مدارس استان با کمبود ۴۳۹ معلم مواجه هستند.
معلم،پرورش،نفر،آموزش،سعيدي،نيروي،معلمان،نيرو،خراسان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس سعیدی ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه خراسان شمالی، اظهار کرد: مهر ماه امسال ۲۸۹ نیروی جدید وارد مدارس خراسان شمالی شدند اما از طرفی ۷۰۰ معلم بازنشسته خواهند شد، بنابراین ۴۳۹ نفر کسری نیرو در مهرماه ۹۸ خواهیم داشت.
سعیدی با بیان اینکه خوشبختانه خراسان‌شمالی دغدغه‌ای برای تأمین نیرو ندارد، افزود: برخی از معلمان در شرف بازنشستگی خود خواهان فعالیت در مدارس بوده و در برخی از موارد نیز از ظرفیت معلمان تمام وقت استفاده می‌کنیم.
وی با بیان اینکه وضعیت نیروی انسانی در خراسان‌شمالی مطلوب است، گفت: در سطح کشور آموزش و پرورش از سال ۹۸ تا ۱۴۰۱ با سونامی بازنشستگی مواجه بوده و ۴۰ درصد نیروی انسانی شاغل در این سازمان به ۳۰ سال تمام می‌رسند که در این بازه زمانی خراسان‌شمالی با کمبود چهار هزار و ۳۰۰ نفر مواجه می‌شود.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان‌شمالی با اشاره به فعالیت ۴۸۹ معلم حق‌التدریس در استان، تصریح کرد: حقوق این نیروها همانند نیروهای رسمی این سازمان به موقع پرداخت شده و در این بخش بدهی وجود ندارد.
سعیدی با بیان اینکه ۱۶۵ نفر به عنوان خرید خدمات آموزشی در این سازمان به‌کارگیری شده‌اند که آموزش و پرورش هیچ گونه رابطه استخدامی با این افراد ندارد، گفت: مقرر است ۵۵ هزار نیرو در آموزش و پرورش به‌کارگیری شوند که ۲۵ هزار نفر از این نیروها از طریق دانشگاه فرهنگیان و ۳۵ هزار نفر نیز از طریق آزمون استخدامی بوده که امیدواریم سهمیه خوبی برای خراسان‌شمالی در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به اجرای دو هزار برنامه در هفته گرامیداشت مقام معلم در خراسان شمالی، اظهار کرد: تجلیل از معلمان برتر، حضور در نماز جمعه، نواختن زنگ سپاس معلم، برپایی یادواره شهدا از مهمترین برنامه‌های این هفته است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان‌شمالی با بیان اینکه ۷۰۰ نیروی معلم بازنشسته شده‌اند، بیان کرد: میزان مطالبات بازنشستگان بیش از هشت میلیارد تومان است.
سعیدی ضمن اعلام اینکه در سیل اخیر ۶۷ مدرسه استان دچار خسارت شدند، اظهار کرد: میزان خسارت هفت میلیارد و ۴۵۰ تومان برآورد شده است.