خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بار دیگر تظاهرات در خارطوم در محکومیت کودتای نظامی سودان

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 19 دی 1400 - 20:12
مخالفان کودتای نظامی سودان بار دیگر با آمدن به خیابان‌های خارطوم علیه ارتش این کشور شعار سر دادند.
نظامي،سودان،شوراي،كودتاي،اعتراضات،اكتبر

مخالفان کودتای نظامی سودان بار دیگر با آمدن به خیابان‌های خارطوم علیه ارتش این کشور شعار سر دادند.
به گزارش ایسنا، نیروهای امنیتی سودان برای متفرق کردن معترضان در نزدیکی کاخ الجمهوری واقع در مرکز خارطوم، گاز اشک‌آور شلیک کردند.
سودان از زمان قبضه قدرت توسط ارتش و وقوع کودتای اکتبر گذشته، هر یکشنبه شاهد تظاهرات علیه شورای نظامی بوده است.
پیش از این، اتحادیه مشاغل سودان با صدور بیانیه‌ای مخالفت خود را با گفت‌وگو با شورای نظامی اعلام و تأکید کرد که تنها «راه حل، سرنگونی اقتدار شورای نظامی و سلب اختیارات کامل غیرنظامیان است».
این تظاهرات در راستای تحت فشار قرار دادن نظامیان سودان و تحویل قدرت به غیرنظامیان برگزار شده است.
سودان از ۲۵ اکتبر گذشته و وقوع کودتای نظامی که به انحلال شورای ریاستی و شورای وزرا انجامید شاهد اعتراضات مردمی ضد کودتا است که این اعتراضات به رغم امضای توافق میان دو بخش نظامی و غیر نظامی همچنان ادامه دارد و به خشونت کشیده شده است تا جایی که گزارش شده شمار کشته‌های اعتراضات از آغاز کودتای نظامی ماه اکتبر به ۶۰ تن رسیده است.
انتهای پیام