خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۰ میلیارد تومان به اشتغال‌زایی مناطق محروم سمنان اختصاص یافت

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 10 اردیبهشت 1398 - 14:42
سمنان - مدیرکل دفتر امور شهری و شوراها استانداری سمنان گفت: طی تفاهم‌نامه امضای شده در راستای اعتبارات اشتغال مناطق محروم، ۴۰ میلیارد تومان اعتبار به استان سمنان اختصاص یافت.
تفاهم،سمنان،مناطق،تومان،نامه

به گزارش خبرنگار مهر، راضیه شهاب ظهر سه شنبه در جلسه پیگیری طرح‌های اشتغال‌زایی متعلق به شهرستان‌های گرمسار و آرادان در سفر اخیر جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور به استان سمنان، به میزبانی استانداری سمنان با بیان اینکه طی تفاهم نامه‌ای که برای اعتبارات مناطق محروم در سال ۹۵ و ۹۶ انجام شده، بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان به استان سمنان اختصاص یافت، تاکید کرد: این اعتبارات می‌تواند تا جد زیادی راهگشای طرح‌های حوزه مناطق کمتر برخوردار باشد.
وی درباره تفاهم نامه مذکور که مورد امضای معاونت مناطق محروم ریاست جمهوری رسیده است، توضیح داد: در این تفاهم نامه ۶۳ طرح اشتغال‌زایی ویژه مناطق محروم با اعتبار ۴۱ میلیارد تومان را در بر می‌گیرد که میزان تعهد اشتغال در آن ۴۴۵ نفر است.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراها استانداری سمنان همچنین گفت: تسهیلات اشتغال‌زایی برای ۴۵ طرح اشتغال‌زایی با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان تا کنون پرداخت شده که زمینه اشتغال ۳۴۶ نفر را در گرمسار و آرادان مهیا کرده است.
شهاب درباره سفر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به گرمسار و دیگر جزئیات تفاهم نامه مذکور، نیز بیان کرد: طبق این تفاهم نامه در این سفر ۲۴ طرح با اعتبار ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید که این طرح‌ها زمینه اشتغال ۲۲۸ را فراهم کردند.