خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلمپ ۴۴ مرکز متخلف تهیه و عرضه فرآورده‌های خام دامی در کرمانشاه

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 19 دی 1400 - 15:01
کرمانشاه- رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه از پلمپ ۴۴ مرکز متخلف تهیه، توزیع، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی طی‌سال‌جاری خبر داد.
دامپزشكي،استان،كرمانشاه،بهداشتي،نظارت،اداره،دامي،مجاز

رامین سمیعیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طی ۹ ماهه اول سال جاری تاکنون بیش از ۳۲ هزار بازدید از مراکز تهیه، توزیع، فرآوری و عرضه فرآورده‌های خام دامی توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه صورت گرفته است که طی این بازدیدها ۴۴ مرکز به مراجع قضائی معرفی و با حکم مقام قضائی پلمپ شده است.
وی افزود: طی مدت ذکر شده سال جاری مقدار ۷۸ هزار و ۹۲۷ کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط و به طریق کاملاً بهداشتی امحا شده است‌.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: از ابتدای سال جاری بیش از ۶۰ هزار کیلوگرم گوشت و مواد آلایش غیر بهداشتی در کشتارگاه‌های دام و تعداد ۳۸۳ هزار و ۵۴۴ قطعه مرغ در کشتارگاه‌های طیور استان توسط مسئولین فنی بهداشتی مستقر در این کشتارگاه‌ها، به دلیل غیر قابل مصرف بودن جهت مصارف انسانی ضبط و به صورت کاملاً بهداشتی امحا شده است.
سمیعیان بیان کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل سرما و احتمال شیوع بیماری‌های مشترک دام به هم استانی‌های عزیز توصیه می‌شود که فرآورده‌های خام دامی خوراکی خود را حتماً از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه و سلامتی خانواده خود را به علت اندکی تفاوت قیمت به خطر نیاندازند و از خرید گوشت دام‌های کشتار خیابانی و غیر مجاز به جد خودداری کنند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: مردم می‌توانند موارد تخلف مشاهده شده را با شماره تماس ۱۵۱۲ و یا شماره پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه اطلاع دهند.