خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بناهای تاریخی مرمت‌شده نباید بدون کاربری رها شوند

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | یکشنبه، 19 دی 1400 - 14:30
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: نباید بناهای تاریخی پس از مرمت بدون کاربری رها شوند.
گردشگري،آرادان،بناهاي،تاريخي،سمنان،شهرستان،جلسه

ایسنا/سمنان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: نباید بناهای تاریخی پس از مرمت بدون کاربری رها شوند.
حمیدرضا دوست‌محمدی در جلسه بررسی مشکلات شهرستان آرادان اظهار کرد: بناهای تاریخی که کاربری نداشته باشند، به مرور زمان تخریب می‌شوند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان تأکید کرد: سرمایه‌گذران بخش خصوصی با تعیین تکلیف تملک بناهای تاریخی، می‌توانند زمینه جذب مشارکت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را فراهم کنند.
او با اشاره به اینکه 3 میلیارد و 800 میلیون تومان اعتبار برای تأمین زیرساخت‌های گردشگری آرادان در نظر گرفته شده است، گفت: این منطقه توان گردشگری بالایی دارد و با مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی، شاهد رشد گردشگری آرادان خواهیم بود.
دوست‌محمدی با بیان اینکه نزدیکی به تهران از مزیت‌های آرادان است، بیان کرد: دهیاری‌های روستاهای شهرستان آرادان، رویکرد روستاهای فعال در حوزه‌ گردشگری را مدنظر قرار دهند.
محمد بشارت سرپرست فرمانداری آرادان نیز در این جلسه با بیان اینکه بر اساس دستور استاندار سمنان، رشد 8.6 درصدی اقتصادی استان باید محقق شود، گفت: رشد و توسعه گردشگری نقش مهمی در رشد اقتصادی دارد.
در این جلسه چندین طرح گردشگری شهرستان آرادان و از جمله طرح گردشگری دهکده سلامت پنج دروازه، طراحی و سامان‌دهی محوطه اطراف خانه معتمدی آرادان، قلعه پاده و بناهای تاریخی از جمله کاروانسرا و آب‌انبار ده نمک و ...
بررسی شد.
انتهای پیام