خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اروند در هفته آخر لیگ دسته یک فوتبال بازی نمی‌کند/ جریمه در انتظار خرمشهری‌ها

ایسنا | ورزشی | سه شنبه، 10 اردیبهشت 1398 - 14:19
تیم کارون اروند خرمشهر قصد حضور در هفته آخر لیگ دسته یک را ندارد.
تيم،اروند،كارون،آخر

تیم کارون اروند خرمشهر قصد حضور در هفته آخر لیگ دسته یک را ندارد.
به گزارش ایسنا، تیم کارون اروند خرمشهر برای دیدار هفته آخر خود برابر خونه به خونه مازندران به بابل سفر نکرده است و قصد حضور در این مسابقه را ندارد.
آن طور که شنیده می‌شود این تیم یک نامه به فدراسیون فوتبال ارسال و اعلام کرده به علت نامناسب بودن شرایط مالی نمی‌تواند در این بازی حضور داشته باشد.
در این رابطه فریبرز محمودزاده، مسئول برگزاری مسابقات لیگ دسته یک در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مسئولان مربوط و داور بازی برای این مسابقه به زمین می‌روند و تیمی که بدون اطلاع قبلی به زمین نیامده باشد جریمه سنگین می‌شود.
کارون اروند طبق قانون باید به بابل برود و هر تیمی بدون اطلاع قبلی هفته آخر را شرکت نکند جریمه سنگینی برای آن تیم در نظر گرفته می‌شود.
انتهای پیام