خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا بسته تحریمی جدیدی را علیه روسیه تدارک می بیند

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 19 دی 1400 - 08:30
تنها یک روز مانده به برگزاری نشست امنیتی آمریکا-روسیه، دولت واشنگتن به سبک و سیاق معمول، به تهدیدهای خود که معمولاً شامل اعمال تحریم های بیشتر و شدیدتر علیه مسکو است، ادامه می دهد.
روسيه،اوكراين،استقرار،تايمز،ناتو،مسكو،نيرو،نيويورك،مدعي،حمله ...

به گزارش خبرگزاری مهر، نیویورک تایمز در گزارشی مدعی شده است که آمریکا و متحدانش در اقدامی هماهنگ به دنبال تنظیم بسته‌ای از تحریم‌های مالی، فناوری و نظامی علیه مسکو هستند که به ادعای آنها از ساعاتی بعد از حمله احتمالی روسیه به اوکراین، فعال خواهد شد.
ادعا می‌شود که هدف از اتخاذ چنین اقداماتی این است که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از بهای گزاف استقرار نیرو در امتداد مرزهای اوکراین آگاه شود.
البته، فارغ از این تهدیدها، کارشناسان طرف صحبت با نیویورک تایمز به این موضوع هم اذعان کرده اند که احتمالاً این قبیل اقدامات، تأثیر دلخواه را بر روسیه نخواهد داشت.
به ادعای نیویورک تایمز، دلیل تدارک چنین بسته تحریمی سنگینی که شامل قطع دسترسی روسیه به نظام مالی جهانی هم می‌شود، بیم آمریکا از شکست مذاکرات امنیتی است که قرار است اولین گفتگوها پیرامون آن، فردا ۱۰ ژانویه (۲۰ دی) در ژنو انجام شود حال آنکه این ناکامی می‌تواند توجیهی برای حمله روسیه به اوکراین باشد.
این در حالی است که مسکو بارها هشدار داده که از حق هرگونه جابجایی نیرو در تمامیت ارضی روسیه برخوردار است و ادعاها را مبنی بر تدارک حمله به اوکراین نیز تکذیب می‌کند.
با این حال، مسکو می‌گوید عضویت گرجستان و اوکراین در ناتو را که به استقرار نیرو و تجهیزات پیمان آتلانتیک شمالی در مجاورت مرزهای روسیه منجر می‌شود، برنمی تابد.
واشنگتن مدعی شده که آماده است تا به طور متقابل در مورد امکان محدود کردن رزمایش‌های نظامی و استقرار موشکی در منطقه، با روسیه گفتگو کند.
با این حال، محدودیت‌های استقرار نیروهای آمریکایی یا وضعیت توزیع آنها در کشورهای عضو ناتو مطرح نیست.
از سوی دیگر، ناتو هم که درست دو روز بعد از آمریکا، با روسیه نشستی را برگزار خواهد کرد مدعی شده که درباره اصل عضویت گیری خود مصالحه نخواهد کرد.