خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌ تساوی پدیده و پرسپولیس در 45 دقیقه نخست با دو گل به‌خودی- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 18 دی 1400 - 16:12
نیمه اول دیدار تیم‌های فوتبال پدیده مشهد و پرسپولیس با نتیجه تساوی به پایان رسید.
ضربه،دروازه،پرسپوليس،مهدي،دقيقه،پديده،ايستگاهي،ترابي،اميري

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم‌های فوتبال پدیده و پرسپولیس در هفته چهاردهم لیگ برتر از ساعت 15 امروز (شنبه) در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد به مصاف یکدیگر رفتند که نیمه نخست این مسابقه با تساوی یک - یک خاتمه یافت.
ترکیب پدیده: سعید جلالی‌راد، حسین حیدری، احسان حسینی، مجتبی بیژن، صادق صادقی، علی طاهران، مهرداد بایرامی، مهدی شریفی، حسام پورهاشم، مسعود زائر کاظمین و رحمان جعفری.
ترکیب پرسپولیس: حامد لک، فرشاد فرجی، علی نعمتی، مهدی شیری، سعید آقایی، کمال کامیابی‌نیا، میلاد سرلک، سیامک نعمتی، وحید امیری، مهدی ترابی و عیسی آل‌کثیر.
داور: محمد حسین زاهدی‌فرد
دقیقه 9: عیسی آل‌کثیر نتوانست از ارسال خوب مهدی ترابی روی یک ضربه ایستگاهی استفاده کند و ضربه سر او با اختلاف کم از کنار دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 12: با «سایه زنی» آل‌کثیر بار دیگر یک فرصت خوب برای پرسپولیس از دست رفت.
این بازیکن روی پاس رو به عقب سعید آقایی در حالی که روی خط شش قدم محوطه جریمه به توپ رسید، نتوانست از موقعیت استفاده کند و توپ از زیر پایش عبور کرد.
دقیقه 17: وحید امیری در موقعیت تک به تک با دروازه پدیده توپ را به بالای دروازه فرستاد.
دقیقه 32: مهدی ترابی باز هم پشت یک ضربه ایستگاهی برای پرسپولیس ایستاد و ارسالی خطرناک به سمت دروازه پدیده داشت که مسعود زائر کاظمین روی یک ضربه سر رو به عقب به اشتباه دروازه خودی را باز کرد.
دقیقه 45: ضربه ایستگاهی صادق صادقی با ضربه سر وحید امیری همراه بود تا او به اشتباه و با گل به خودی دروازه پرسپولیس را باز کند.
انتهای پیام/