خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعیین مرزهوایی فرودگاه یاسوج/تحقق یکی ازمصوبات سفر هیئت دولت

مهر | استان‌ها | شنبه، 18 دی 1400 - 15:39
یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان تعیین مرز هوایی فرودگاه یاسوج بود که این امراکنون محقق شده و توسط هیئت دولت به تصویب رسید.
ياسوج،فرودگاه،مرز،استان

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی احمد زاده ظهر شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان افزود: فرودگاه یاسوج تنها فرودگاه مرکز استان است که تاکنون مرز هوایی نداشته است.
وی بیان داشت: تعیین این مرز سبب می‌شود که پروازهایی به عتبات عالیات و یا کشورهای حاشیه خلیج فارس از مبدا فرودگاه یاسوج برنامه ریزی شود.
استاندار تصریح کرد: فرودگاه یاسوج از فرودگاه‌های تراز اول کشور بوده و با تعیین مرز هوایی می‌توان سفرهای هوایی را توسعه و به دنبال آن گردشگری استان را توسعه داد.
احمد زاده افزود: همچنین با تعیین این مرز، صادرات ار مبدا استان به دیگر کشورها نیز می‌تواند انجام شود.
وی اظهار داشت: در راستای توسعه بیشتر این بخش، برنامه تجهیز سالن ترانزیت و پاویون و ساختمان مدیریت فرودگاه‌های یاسوج و گچساران در برنامه کار قرار دارد.