خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«شهر کتاب» در ایلام افتتاح شد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 18 دی 1400 - 15:18
«شهر کتاب» ایلام با حضور مسئولان و چهره های فرهنگی در راستای توسعه فعالیت‌های کتاب و کتابخوانی در شهر ایلام افتتاح شد.
كتاب،شهر،ايلام،استان،ناشران،فرهنگي،فرهنگ،فراهم

ایسنا/ایلام «شهر کتاب» ایلام با حضور مسئولان و چهره های فرهنگی در راستای توسعه فعالیت‌های کتاب و کتابخوانی در شهر ایلام افتتاح شد.
«شکیبا عزیزبیگی» ، مدیر شهر کتاب ایلام نیز با بیان اینکه دو سال که برای راه اندازی شهر کتاب و اخذ استانداردهای لازم طی شده است، اظهار کرد: برای اخذ نمایندگی شهر کتاب استانداردهای بالایی را باید فراهم می‌کردیم و تلاش زیادی داشتیم که شهر کتاب ایلام مکانی در خور و شأن مردم با فرهنگ استان باشد.
وی گفت: در شهر کتاب ایلام زمینه فعالیت برای حضور ناشران استان و فروش کتاب‌های بومی استان و با زبان کردی نیز فراهم شده است.
«عمران خودآموز» ، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام نیز اظهار کرد: راه‌اندازی شهر کتاب یک کار بزرگ فرهنگی و نقطه عطفی در حوزه فرهنگ شهر ایلام است که آثار و تبعات آن به تدریج خود را نشان خواهد داد.
وی گفت: علاوه بر دایر کردن یک مرکز جامع عرضه کتاب از بهترین ناشران ایران، شهر کتاب باید برای خود یک پیوست فرهنگی تعریف کند و با سلسله برنامه های فرهنگی، درس گفتارها، نشستهای نقد و بررسی کتاب، ارتباط گیری با هنرمندان و ناشران و...
از یک کتابفروشی صرف به سمت یک مرکز فرهنگی تمام عیار سوق پیدا کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان ایلام پیشنهاد داد: از آنجا که در استان ایلام به دلیل فقدان شبکه توزیع مناسب همواره با عدم دسترسی مردم به آثار منتشره توسط نویسندگان و ناشران ایلامی مواجهیم، لذا انتظار داریم که شهر کتاب به عنوان محل دائمی نمایشگاه کتاب استان زمینه عرضه آثار منتشرشده توسط نویسندگان و ناشران استان را به شکل مجزا فراهم کند.
انتهای پیام