خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

191 کیلو تریاک در عملیات مشترک استان‌های فارس و خراسان رضوی کشف شد- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 18 دی 1400 - 14:42
گروه استان‌ها_فرمانده انتظامی استان فارس از توقیف خودرو وانت کارا و کشف 191 کیلو تریاک در عملیات مشترک فارس و خراسان رضوی خبر داد.
انتظامي،ماموران،متهم،پليس،ترياك،اسكناس،بازرسي،فرمانده،دستگير ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیرازبه نقل از پلیس فارس، سردار رهام‌بخش حبیبی اظهار داشت: در راستای طرح مبارزه با سوداگران مرگ، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی با اقدامات فنی و تخصصی مطلع شدند فردی با خودرو وانت کارا در حال انتقال یک محموله تریاک از بندرعباس به شیراز است که موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی پلیس فارس قرار گرفت.
وی گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان داراب پس از هماهنگی با مقام قضائی به این محور اعزام و با برپایی تور ایست و بازرسی موفق شدند خودرو وانت کارا حامل تریاک را شناسایی و با اقدامات فنی و تخصصی آن را توقیف و راننده را نیز دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه در بازرسی از این خودرو 191 کیلو تریاک که به طرز بسیار ماهرانه‌ای در بطری‌های نوشابه در کف اتاق جاسازی بود کشف شد، تصریح کرد: متهم پس از سیر مراحل قانونی روانه زندان شد.
کشف اسکناس‌های جعلی در سرچهان
سرهنگ محسن لشکری فرمانده انتظامی سرچهان اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه پسری 18 ساله با استفاده از اسکناس‌های جعلی اقدام به کلاهبرداری از کسبه و شهروندان می‌کند که موضوع جهت شاسایی و دستگیری متهم در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران کلانتری 11 این فرماندهی با تحقیقات پلیسی و بررسی‌های همه جانبه موفق شدند متهم را در یکی از مغازه‌های سطح شهر شناسایی و آن را دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی سرچهان خاطر نشان کرد: در بازرسی بدنی از متهم 87 قطعه اسکناس 100 هزار ریالی و یک قطعه اسکناس 500 هزار ریالی (در مجموع 9 میلیون و 200 هزار ریال) کشف شد.
سرهنگ لشکری با بیان اینکه همدست متهم که برادرش بود نیز دستگیر شد، گفت: متهمان برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.
این مقام انتظامی از شهروندان خواست در معاملات تجاری خود ضمن توجه به اصالت هرگونه وجه، اسکناس، چک و تراول‌های پرداختی در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را در سریع‌ترین زمان ممکن به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اعلام کنند.
انتهای پیام/424/ی