مسدود شدن ۴۴۸ حلقه چاه غیرمجاز در استان اصفهان
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای اصفهان از مسدود شدن ۴۴۸ حلقه چاه غیر مجاز در این استان از ابتدای سال تاکنون با هدف حفظ منابع آبی زیرسطحی خبر داد.

ایسنا/اصفهان معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای اصفهان از مسدود شدن ۴۴۸ حلقه چاه غیر مجاز در این استان از ابتدای سال تاکنون با هدف حفظ منابع آبی زیرسطحی خبر داد.
محمود چیتیان با اعلام این خبر، اظهار کرد: طی این مدت ۷۰۸ حلقه چاه مجاز نیز در این منطقه به ابزار اندازهگیری هوشمند تجهیز و ۵۲۷ دستگاه و ادوات حفاری غیرمجاز نیز توقیف شد.
وی ادامه داد: این شرکت از سال ۸۴ تا نیمه دیماه در مجموع هفت هزار و ۶۳۵ حلقه چاه غیرمجاز در استان اصفهان را بهمنظور حفاظت از منابع آب زیرزمینی موجود پر و مسدود کرده است.
به گزارش ایسنا، معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای اصفهان اضافه کرد: ۲ هزار و ۷۰۵ کنتور هوشمند حجمی الکترومغناطیس نیز در این استان نصب شده است.
وی یادآور شد: از سال ۹۲ تاکنون سه هزار و ۶۷۷ دستگاه و ادوات حفاری غیرمجاز در استان توقیف شد.
انتهای پیام