خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثوری رئیس فدراسیون بوکس شد

ایسنا | ورزشی | شنبه، 18 دی 1400 - 11:26
در پایان مجمع انتخابی فدراسیون بوکس، ثوری به عنوان رئیس انتخاب شد.
راي،مجمع،ثوري،موجود،انتخاب

در پایان مجمع انتخابی فدراسیون بوکس، ثوری به عنوان رئیس انتخاب شد.
به گزارش ایسنا، مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون بوکس صبح امروز (شنبه) ۱۸ دی ۱۴۰۰ به میزبانی آکادمی ملی المپیک و با ریاست سینا کلهر معاون فرهنگی وزیر ورزش برگزار شد که طبق نظر مجمع، ثوری به عنوان رئیس چهار سال آینده این رشته انتخاب شد.
حسین ثوری و روح‌الله حسینی دو کاندیدای حاضر در این انتخابات بودند که در پایان، حسین ثوری با کسب ۲۶ رای از ۴۲ آرای موجود، به عنوان رئیس فدراسیون بوکس انتخاب شد.
حسینی هم ۱۶ رای کسب کرد.
در این مجمع قرار بود سه باشگاه نیز حق رأی داشته باشند که به دلیل تایید نشدن مدارکشان، از دادن رای در این انتخابات منع شدند.
به این ترتیب کل آرای موجود در این انتخابات ۴۴ رای بود که طبق اعلام جلال نادمی دبیر مجمع، ۴۳ عضو در محل برگزاری انتخابات حاضر و حق رای داشتند.
ملاک انتخاب برای رئیس جدید نیز ۲۳ رای از ۴۳ رای موجود بود.
طبق اعلام سینا کلهر معاون فرهنگی وزیر ورزش، وزارت ورزش و جوانان در این مجمع رای نداد تا تعداد آرای موجود ۴۲ رای باشد.
انتهای پیام