خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیچ سعادتی بالاتر از شهادت نیست

مهر | سیاسی | جمعه، 17 دی 1400 - 22:59
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به دیدارش با خانواده شهید قشقایی اشاره کرد و گفت: هیچ سعادتی بالاتر از شهادت نیست.
شهادت،سازمان،اتمي،انرژي،ايران،قشقايي،شهيد،خانواده،رئيس،شهيدا ...

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با انتشار مطلبی در حساب کاربری خود در اینستاگرام به دیدارش با خانواده شهید قشقایی اشاره و تأکید کرد: هیچ سعادتی بالاتر از شهادت نیست.
وی تصریح کرد: در آستانه سالروز شهادت شهیدان مصطفی احمدی‌روشن و رضا قشقایی در مراسمی که برای بزرگداشت این دو شهید گرانقدر در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(س) برگزار شد، شرکت کردم.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران افزود: در ماه دی تعدادی از دانشمندان هسته‌ای ما از جمله شهید دکتر مسعود علی‌محمدی، مصطفی احمدی‌روشن و رضا قشقایی به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
اسلامی ادامه داد: این شهیدان به واسطه نوع شهادت که در مسیر توسعه علم و فناوری کشور انجام گرفت، اجری مضاعف و جایگاهی ویژه در پیشگاه حضرت حق دارند.
وی اضافه کرد: باید به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشیم که هیچ سعادتی بالاتر از شهادت نیست، آن هم شهادتی که در راه توسعه علم و خودکفایی و به دست اشقیا و دشمنان خدا صورت گرفته باشد.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: دیروز و در دیدار کوتاهی که با خانواده معزز شهید قشقایی داشتم، با عزیزان حاضر در وصف سعادت شهدا و خانواده شهیدان به گفتگو پرداختیم، یقیناً داشتن چنین فرزندانی هم لطف الهی است و خانواده شهدا چنین ذخیره‌ای ارزشمند دارند.
شهادت شهدای هسته‌ای ما الهی بوده است و هر انسانی در این مسیر الهی قرار نمی‌گیرد.
اسلامی افزود: دشمنان ما افرادی را انتخاب کردند که گل سر سبد سازمان انرژی اتمی بودند و شهادت‌شان کمک کرد تا سازمان قوی‌تر شود و با انگیزه‌ای بیشتر راه‌شان ادامه یابد.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در پایان خاطرنشان کرد: از خدای متعال می‌خواهم که بتوانیم رهروی راستینی برای شهدایی باشیم که مسیر عزت و سربلندی ملت ایران را بدون هیچگونه چشم داشتی طی کردند و در پایان مأموریت خود در دامان حضرت حق با خیالی آسوده سکنی گزیدند.