نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در قزوین تشدید می شود
قزوین- رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: در راستای تضمین سلامت شهروندان نظارت بر تولید و حمل و نقل فرآورده های خام دامی در قزوین تشدید می شود.

مهدی جلوخانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اهمیت بهداشت مصرف فرآوردههای خام دامی و مواد پروتئینی، گروه نظارت و بازرسی در شیفتهای کاری صبح و بعد از ظهر از مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی مستقر در شهرستان قزوین بازدید میکنند.
جلوخانی تصریح کرد: شهروندان برای تهیه مرغ و آلایش خوراکی مرغ (جگر، سنگدان و دل) به مشخصات بسته بندی بهداشتی شامل مشخصات کامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضا و شرایط نگهداری فرآورده دقت کنند.
وی افزود: خارج کردن گوشت مرغ از بسته بندی در صورت حضور نداشتن مشتری در مراکز عرضه و قطعه بندی و فروش آن به دلیل ایجاد آلودگیهای و نداشتن هویت فرآورده لازم است و از مردم انتظار داریم از خرید گوشت مرغ با این عناوین در مراکز عرضه مرغ خودداری کنند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: شهرستان قزوین با ۲۳ منطقه، دارای ۴۳۰ مرکز عرضه گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی است که با توجه به ضرورت کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، نظارت بر این فرآوردهها در طول سال انجام میشود.
وی ادامه داد: از آغاز سال ۹۸ تا پایان فروردین ماه تعداد ۸۴۲ مورد بازدید از مراکز نگهداری و عرضه مواد غذایی توسط واحد نظارت متشکل از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی انجام شده و ۱۸۶ کیلوگرم فرآورده خام دامی از مراکز و ۴ هزار ۶۰۰ کیلو مرغ در کشتارگاهها ضبط شده است.
جلوخانی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی از طریق شماره ۴ رقمی ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ مراتب را به اداره دامپزشکی قزوین اطلاع رسانی کنند.