خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقف لاتزیو و ساسولو و برتری هلاس ورونا- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 16 دی 1400 - 21:53
لاتزیو و ساسولو از کسب پیروزی در نخستین دیدارهای خود در سال 2022 ناکام ماندند.
دقيقه،جدول،امتياز،A،سري،امپولي،جنوا،لاتزيو،گلزني

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ادامه دیدارهای هفته بیستم سری A ایتالیا، لاتزیو امشب (پنجشنبه) میزبان امپولی بود و با تساوی 3-3 متوقف شد.
چیرو ایموبیله در دقیقه 14 و سرگی میلینکوویچ ساویچ در دقایق 66 و 3+90 برای عقاب‌ها گلزنی کردند و ندیم بایرامی در دقیقه 6 (از روی نقطه پنالتی)، سیمون زورکوفسکی در دقیقه 8 و فدریکو دی‌فرانچسکو در دقیقه 75، گل‌های امپولی را به ثمر رساندند.
لاتزیو در دقیقه 78 توسط پاتریک به گل رسید که این گل پس از بازبینی صحنه به کمک VAR رد شد.
میزبان در دقیقه 87 نیز یک پنالتی به دست آورد که ایموبیله آن را از دست داد.
تیم‌های لاتزیو و امپولی با 32 و 28 امتیاز، به ترتیب در جایگاه‌های هشتم و نهم جدول سری A قرار گرفتند.
تیم اسپتزیا هم در خانه خود با نتیجه 2 بر یک مغلوب هلاس ورونا شد.
جانلوکا کاپراری در دقایق 59 و 70 موفق به گلزنی برای اسپتزیا شد و مارتین ارلیک در دقیقه 85، یکی از گل‌های خورده ورونا را جبران کرد.
شاگردان ایگور تودور با 27 امتیاز، خود را به رتبه یازدهم جدول سری A رساندند و اسپتزیا با 16 امتیاز در رده هفدهم جدول مسابقات ماندنی شد.
دیدار تیم‌های ساسولو و جنوا نیز به تساوی یک-یک انجامید.
دومنیکو براردی در دقیقه 55 برای ساسولو و ماتیا دسترو در دقیقه 7 برای جنوا گلزنی کردند.
ساسولو با 25 امتیاز در رتبه سیزدهم جدول سری A ایستاده و جنوا که برای هفدهمین هفته متوالی نتوانست طعم پیروزی را بچشد، با 12 امتیاز در جایگاه نوزدهم جدول باقی ماند.
انتهای پیام/