خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکلات فرهنگی و هنری گریبان شهرستان آشتیان را گرفته است

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 16 دی 1400 - 18:13
سرپرست فرمانداری آشتیان گفت: علیرغم پرورش مفاخر بسیار نظیر دکتر قریب آشتیانی و دیگر مفاخر در آشتیان که این شهرستان را به بهشت مفاخر و مشاهیر استان بدل کرده‌اند، مشکلات فرهنگی و هنری گریبان این شهر را گرفته است.
آشتيان،مفاخر،شهرستان،آشتياني،كتابخانه،هنري،پرورش،فرهنگ

ایسنا/مرکزی سرپرست فرمانداری آشتیان گفت: علیرغم پرورش مفاخر بسیار نظیر دکتر قریب آشتیانی و دیگر مفاخر در آشتیان که این شهرستان را به بهشت مفاخر و مشاهیر استان بدل کرده‌اند، مشکلات فرهنگی و هنری گریبان این شهر را گرفته است.
علی اکبر فراهانی روز پنجشنبه ۱۶ دیماه در جریان بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از مجتمع فرهنگی و کتابخانه این شهرستان اظهار کرد: مجتمع فرهنگی هنری علامه آشتیانی، تنها مرکز استقرار و فعالیت تمامی انجمن‌های هنری است که نیازمند ۳ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل‌ و تجهیز است.
کتابخانه کودک و طرح توسعه کتابخانه عباس اقبال آشتیانی نیز با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی نیازمند تامین اعتبار برای تکمیل است.
وی افزود: کمبود نیروی انسانی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، سرانه پایین درآمد انجمن‌های هنری، ضرورت بروزرسانی کتاب‌های کتابخانه‌های آشتیان و تجهیز کتابخانه عباس اقبال آشتیانی به سیستم‌های گرمایشی، از مشکلات و نیازهای اصلی حوزه هنر و فرهنگ شهرستان آشتیان است، امید است ضمن این سفر تدابیری جهت تکریم مقام هنرمندان و تامین نیازهای این شهرستان اندیشیده شود.
به گفته وی شهرستان آشتیان از دیرباز مهد پرورش مفاخر و مشاهیر پر آوازه ای بوده است و بزرگان این شهر به مهارت خوش‌نویسی، کتابت، خط، مستوفی گری شهره بوده اند و از روزگاران دور به ‌نام شهر میرزاییان و مستوفی‌گران معروف بوده است و حدود ۴۰۰ شهید، جانباز و آزاده و مفاخر بسیاری را پرورش داده است.
انتهای‌پیام