خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باقری: کره جنوبی موظف به آزادسازی دارایی‌های ایران است

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | پنجشنبه، 16 دی 1400 - 16:12
معاون سیاسی وزیر امور خارجه در دیدار همتای کره ای در وین تصریح کرد: کره جنوبی موظف به آزادسازی دارایی‌های ایران است.
ايران،جنوبي،كره،خارجه،معاون،وزير،وين

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، ظهر پنج‌شنبه چوی جانگ کان معاون وزیر خارجه کره جنوبی که به شهر وین اتریش سفر کرده، با علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این جلسه که به درخواست طرف کره‌ای و در محل نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در وین برگزار شد، معاون وزیر خارجه کره جنوبی با اشاره به اهمیت روابط سئول-تهران، توضیحاتی در خصوص پول‌های بلوکه‌شده ایران نزد کره جنوبی ارائه کرده و عنوان کرد که این کشور برای بازپرداخت بدهی خود به ایران تلاش می‌کند.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این دیدار تأکید کذد که فارغ از نتایج گفت‌وگوها در وین، دولت کره جنوبی موظف به آزادسازی پول‌های بلوکه ‌شده ایران است و تحریم‌های یکجانبه آمریکا نمی‌تواند توجیهی برای عدم پرداخت بدهی‌ها به ایران باشد.
در این جلسه همچنین تصریح شد که خودداری غیرقانونی و غیرقابل توجیه کره جنوبی از بازپرداخت بدهی‌های خود به ایران، نقطه‌ای تیره در تاریخ روابط دو کشور خواهد بود و سئول باید هرچه سریع‌تر نسبت به آزادسازی منابع ایران اقدام کند.
لازم به ذکر است که این دیدار ارتباط مستقیمی با مذاکرات جاری بین ایران و گروه ۱+۴ نداشته و در چارچوب رایزنی‌های دوجانبه معمول بین دو کشور و به درخواست طرف کره‌ای انجام شده است.
انتهای پیام/