خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکذیب کمبود روغن در بازار

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 16 دی 1400 - 14:41
درحالی که شایعاتی پیرامون کمبود عرضه روغن منتشر شده، این موضوع از سوی رئیس اتحادیه سوپرمارکت‌ها و فروشندگان مواد پروتئینی رد شد.
روغن،بازار،فروشندگان،تكذيب،صنفي،كمبود،مبني

باشگاه خبرنگاران جوان پیگیری کرد؛
باشگاه خبرنگاران جوان - رئیس اتحادیه سوپرمارکت‌ها و فروشندگان مواد پروتئینی گفت: در تامین روغن خوراکی در بازار مشکلی نداریم و عرضه روغن در سطح شهر مناسب است.
فروشندگان هر زمان که نیاز به روغن داشتند، شرکت‌ها محصولات خود را در اختیار آن‌ها گذاشته‌اند.
به طور کلی هر گونه خبر مبنی بر گران و کمیاب شدن روغن در بازار را به شدت تکذیب می‌کنم.
درخشانی گفت: قوطی‌های پلاستیکی هم در کشور برای بسته بندی موجود است و کمبودی در بازار نداریم.
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات ایران، در سیزدهم دی از کمبود روغن صنعت، افزایش بیش از دو برابری قیمت این ماده اولیه و کاهش تولید این محصولات خبر داده بود و علت آن را بلاتکلیفی در حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی عنوان کرده بود.
اما رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان روغن نباتی هم ضمن تکذیب کمبود و گرانی روغن، اعلام کرده که واقعیت آن است که این تخلفات در بازار در حال انجام است.
در روز‌های گذشته شایعاتی مبنی بر اینکه قرار است میزان عرضه روغن برای بار دیگر کاهش یابد، به گوش رسید.
همچنین برخی از شرکت‌های پخش به واحد‌های فروش سطح شهر اعلام کرده بودند که اگر روغن به روز و به صورت نقدی خریداری نکنند، در روز‌های آینده روغنی برای خرید وجود نخواهد داشت.
انتهای پیام/