خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

20 هزار مشترک شهری و روستایی اردبیل از نعمت گاز برخوردار شدند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 10 اردیبهشت 1398 - 11:59
مدیر عامل شرکت گاز استان اردبیل گفت: در سال گذشته بیش از دو میلیارد و 600 میلیون متر مکعب گاز طبیعی در بخش‌های صنعتی، خانگی و تجاری استان اردبیل مصرف شد.
گاز،استان،مصرف،طبيعي،اردبيل،شركت،مشترك،درصد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، فیروز خدایی صبح امروز در جلسه بررسی مصرف گاز طبیعی در اردبیل اظهار داشت: در سال گذشته بیش از دو میلیارد و 640 میلیون متر مکعب گاز طبیعی در بخش‌های مختلف خانگی، تجاری، صنعتی و سایر مراکز استان مصرف شده است و این در حالی بوده که در مدت مشابه سال 96 در حدود دو میلیارد و 519 میلیون متر مکعب گاز طبیعی در بخش‌های یاد شده مصرف شده بود.
وی گفت: این میزان افزایش مصرف گاز در حالی ثبت شده است که بیش از 20 هزار مشترک شهری و روستایی و نیز 54 واحد صنعتی به جمع مصرف کنندگان گاز طبیعی استان اضافه شده است.
مدیر عامل شرکت گاز استان اردبیل با اشاره به آمار تفکیکی مصرف گاز طبیعی بیان کرد: از کل گاز دریافتی در طی این مدت حدود 49 درصد در بخش خانگی و تجاری، 33 درصد در نیروگاه و 18 درصد توسط سی ان جی ها و سایر مشترکان صنعتی مصرف شده است.
خدایی افزود: شرکت گاز استان هم اینک به بیش از 470 هزار مشترک خدمات‌رسانی می‌کند که از این میزان بیش از 349 هزار مشترک شهری و بیش از 120 هزار مشترک روستایی هستند و تلاش و جدیت بر این است تا بتوانیم خدمات مناسب و شایسته‌ای را به مشترکان این شرکت ارائه دهیم.
مدیر عامل شرکت گاز استان اردبیل از نشت‌یابی بیش از هفت هزار و 180 کیلومتر خطوط تغذیه و شبکه توزیع گاز این شرکت در سال گذشته خبر داد و گفت: شناسایی و ثبت نقاطی که نشتی گاز دارند و اطلاع رسانی آن به تیم‌های کنترل و رفع نشتی از جمله اهداف این عملیات بوده که با جدیت دنبال می‌شود.
وی با اشاره به میزان بهره‌مندی مردم استان از گاز طبیعی تصریح کرد: در حال حاضر تمامی 29 شهر و یک هزار و 236 روستای استان اردبیل از این نعمت الهی برخوردار هستند که این مقدار تمامی خانوار های شهری و 93 درصد از خانوار روستایی استان را شامل می‌شود.
انتهای پیام/ ع