خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترمیم آخرین شکستگی سیل بند «یلمه خندان» آق قلا

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 10 اردیبهشت 1398 - 11:59
گرگان- فرمانده سپاه نینوای گلستان از ترمیم آخرین شکستگی سیل بند «یلمه خندان» آق قلا خبرداد.
ترميم،نقطه،شهر،معروفي،يلمه،قلا

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین معروفی پیش ازظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سیل‌بند یلمه خندان آق قلا به دلیل طغیان گرگانرود در چند نقطه دچار شکستگی شده بود و بخش هایی از شهر هم دچار آب‌گرفتگی شدند.
وی افزود: ترمیم سیل‌ بند با همت گروه‌های جهادی و مردمی و نیروهای سپاه و ارتش در دستور کار قرار گرفت و سه نقطه مرمت شد و بامداد امروز (سه شنبه) آخرین نقطه از دایک حفاظتی یلمه خندان هم ترمیم شد.
معروفی ادامه داد: با ترمیم این سیل‌ بند جلوی ورود رواناب به شهر آق قلا و روستاهای اطراف گرفته شده است.
وی ادامه داد: برای خروج و تخلیه سیلاب از شهر هم جاده کمربندی در چند نقطه شکافته شد و در حال حاضر سطح آب‌گرفتگی شهر آق‌قلا از ۳۰ درصد به حدود ۱۵ درصد رسیده و ارتفاع آب هم کاهش یافته است.
معروفی گفت: همزمان با این اقدام چهار دستگاه بیل مکانیکی و نیروهای جهادی برای ترمیم مسیرهای احتمالی سیلاب در منطقه گمیشان حضور دارند.