خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قائم مقام باشگاه شهر خودرو: توافقی با پرسپولیس در مورد گل محمدی نکردیم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 16 دی 1400 - 00:18
اسماعیل حیدرپور به خبر توافق باشگاه های شهر خودرو و پرسپولیس با یکدیگر بر سر پرونده گل محمدی واکنش نشان داد.
پرسپوليس،كميته،پرداخت،استيناف،باشگاه

باشگاه خبرنگاران جوان -اسماعیل حیدرپور در واکنش به صحبت‌های مطرح شده از طرف کمیته استیناف گفت: همگان می‌دانند که تیم پرسپولیس باید ۸ میلیارد به ما پرداخت کند.
هر چند که در این مدت هیچ توافقی بین ما صورت نگرفته است و فقط همه چیز در حد حرف میان ما و آن‌ها بوده است.
وی افزود: این مبلغ هم مربوط به ۲ سال پیش بود که مدیران وقت باشگاه پرسپولیس به رأی صادره اعتراض داشتند، اما اکنون با توجه به رأی صادره از طرف کمیته تعیین وضعیت و همچنین کمیته استیناف آن‌ها مکلف هستند جرایم دیرکرد هم که روزی ۱۰ میلیون تومان است را به ما پرداخت کنند.
در مجموع مدیران پرسپولیس باید مبلغی در حدود ۱۵ میلیارد و دویست را به ما بدهند.
در حکمی که چند هفته پیش به هر ۲ باشگاه پرسپولیس و شهر خودرو ابلاغ شده، پرسپولیس به پرداخت ۷ میلیارد و ۸۷۰ میلیون تومان محکوم شده که تایید رای قبلی این پرونده محسوب می‌شود و صبح امروز هم مهدی دادرس عضو کمیته استیناف در برنامه تلویزیونی ضمن تایید این موضوع عنوان داشت پرسپولیس قانونأ باید ۸ میلیارد تومان را به پدیده پرداخت کند، اما گویا در حال توافق با یکدیگر هستند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/