سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پخت و توزیع ۴۳ هزار پرس غذای گرم در خراسان شمالی

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 15 دی 1400 - 17:13
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی از پخت و توزیع ۴۳ هزار پرس غذای گرم به مناسبت شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) و شهید سردار سلیمانی خبر داد.
امداد،كميته،شمالي،توزيع،غذاي،شهادت،خراسان،گرم

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی از پخت و توزیع ۴۳ هزار پرس غذای گرم به مناسبت شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) و شهید سردار سلیمانی خبر داد.
مجید الهی راد با اشاره به برگزاری مراسم عزاداری و سوگواری به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در استان، اظهار کرد: در راستای گرامیداشت دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ۴۳ هزار غذای گرم طبخ و بین مددجویان کمیته امداد توزیع شد.
وی ارزش غذاهای طبخ شده را ۸۶۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: این اقدام با هم افزایی کمیته امداد، مراکز نیکوکاری و خیران انجام شده است.
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی یادآور شد: این غذاها با اولویت مناطق حاشیه شهر و روستاهای محروم استان توزیع می‌شود.
به گزارش روابط عمومی کمیته امداد خراسان شمالی؛ وی با اشاره به اقدامات کمیته امداد برای تهیه و توزیع غذای گرم بین نیازمندان، افزود: در مناسبت‌های مختلف از جمله ماه مبارک رمضان، محرم، صفر و ایام فاطمیه، پویش اطعام نیازمندان در قالب تهیه، طبخ و توزیع غذای گرم با مشارکت هیئت‌های عزاداری، حسینیه‌ها، مساجد، موسسه‌های خیریه و کمک‌های مردم نیکوکار خراسان شمالی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اجرا می‌شود.
انتهای پیام