تولیدکنندگان صنعت لاستیک در اصفهان شهرک صنعتی ندارند
رئیس انجمن تولیدکنندگان محصولات صنعت لاستیک اصفهان گفت: عدم وجود شهرک یا ناحیه صنعتی برای تولیدکنندگان لاستیک، کمبود دانش و تکنولوژی بهروز در زمینه فرایندی، مدیریتی و بازاریابی، کمبود نیروی ماهر و نیمه ماهر، بهرهوری پایین و... از نقاط ضعف این صنعت در اصفهان است.

ایسنا/اصفهان رئیس انجمن تولیدکنندگان محصولات صنعت لاستیک اصفهان گفت: عدم وجود شهرک یا ناحیه صنعتی برای تولیدکنندگان لاستیک، کمبود دانش و تکنولوژی بهروز در زمینه فرایندی، مدیریتی و بازاریابی، کمبود نیروی ماهر و نیمه ماهر، بهرهوری پایین و...
از نقاط ضعف این صنعت در اصفهان است.
بهنام نصیری در گردهمایی و مجمع بزرگ تولیدکنندگان لاستیک صنعتی اصفهان، اظهار کرد: صنعت لاستیک، قدمت ۸۰ ساله دارد که در این سالها با ورود صنایع مختلف، صنایع کوچک خود به خود در بافتهای بومی شروع به فعالیت کردهاند.
وی با اشاره به پیشینه فعالیت این صنعت، افزود: با پیدایش صنعت فولاد در استان اصفهان، فعالیت صنعت لاستیک مکانیزهتر شد.
در حالیکه با ظهور انقلاب اسلامی تمام قطعات موردنیاز داخل کشور توسط تولیدکنندگان داخلی انجام شد.
نصیری با بیان اینکه انجمن تولیدکنندگان محصولات صنعت لاستیک اصفهان در سال ۹۳ تأسیس شد، افزود: در دوره سوم فعالیت انجمن در حدود ۱۴۰ واحد تولیدی عضو انجمن هستند.
وی ادامه داد: بیشترین تعداد واحدهای تولیدی لاستیک استان مربوط به حوزههای خودرو، نفت، گاز و پتروشیمی، نیروگاهی، معادن و کانیهای فلزی، فولاد، دریایی، غذایی، پزشکی، حمل و نقل ریلی ، نظامی، نساجی ،کاغذسازی، انتقال آب و فاضلاب و ادوات کشاورزی است.
به گزارش ایسنا و به نقل از اتاق بازرگانی اصفهان، رئیس انجمن تولیدکنندگان صنعت لاستیک گفت: تولیدکنندگان تمامی این گروهها دراستان اصفهان بهعنوان برترین استان کشور در تولیدات محصولات لاستیکی، فعال هستند و به تولید بهترین محصول در کشور و درسطح خاورمیانه میپردازند.
نصیری با تاکید بر اینکه این صنعت قدیمی در استان نیازمند یک متولی مستقل است، تصریح کرد: تشکیل اتحادیه تخصصی صنفی و صنعتی در استان، تأسیس شهرک تخصصی صنعت لاستیک همراه با نوآوری و گسترش سیستمهای توزیع مدرن شبکههای مواد اولیه در قالب تعاونی، بازسازی و نوسازی ماشین آلات خطوط تولید، تدوین رشتههای دانشگاهی، تألیف و ترجمه کتب جدید و تأسیس مراکز تحقیقاتی و آموزشی این صنعت، حمایت از تجارت الکترونیک به منظور توسعه برند و نام تجاری ملی برای بازاریابی و تأسیس کارخانه تولید تایر برای خودروهای سنگین را مهمترین اهداف این انجمن معرفی کرد.
وی همچنین عدم وجود شهرک یا ناحیه صنعتی برای تولیدکنندگان لاستیک، کمبود دانش و تکنولوژی بهروز در حوزه فرایندی، مدیریتی و بازاریابی، کمبود نیروی ماهر و نیمه ماهر، بهرهوری پایین و...
را از نقاط ضعف این صنعت در اصفهان دانست و افزود: این صنعت در اصفهان از ظرفیت صادرات بالایی برخوردار است و ضرورت دارد اقدامات لازم برای استفاده از این قابلیت انجام شود.
وی تأسیس شبکه هوشمند صنعتی و دستیابی به صادرات سالیانه بالغ بر ۵۰ میلیون دلار در زمینه تولید محصولات لاستیکهای صنعتی و ایجاد صنعت لاستیک خودرو با تولید ۱۰۰ هزار تن در سال با رویکرد صادراتی و انتقال دانش بومی سازی آن بهصورت پایدارو بالنده را افق و چشمانداز در سال ۱۴۱۰ معرفی کرد.
انتهای پیام