خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت ۱۵۰میلیارد تومانی سیلاب به جاده های جنوب استان کرمان

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 15 دی 1400 - 08:49
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان کرمان گفت: در اثر بارش های اخیر و جاری شدن سیل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت به محور های مواصلاتی جنوب کرمان وارد شده است.
كرمان،جنوب،راهداري،استان،سيل،خسارت،جاده،حمل

ایسنا/کرمان معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان کرمان گفت: در اثر بارش های اخیر و جاری شدن سیل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت به محور های مواصلاتی جنوب کرمان وارد شده است.
مجتبی رئیسی در گفت و گو با ایسنا از بازگشایی ۳ مسیر قلعه گنج _فنوج و قلعه گنج جاسک و رودبار زهکلوت در جنوب استان کرمان توسط عوامل راهداری خبر داد و گفت: هم اکنون تردد در این محورها به روال عادی برگشته است.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان کرمان با اشاره به خسارت ۱۵۰ میلیارد توماتی سیلاب به جاده های جنوب استان کرمان در پی بارش های اخیر و جاری شدن سیل گفت : در اثر طغیان رودخانه ها و جاری شدن سیلاب ها حجم زیادی از راههای روستایی، پلها و ابنیه فنی در محورهای اصلی و بین شهرستانی دچار خسارت شده اند که با توجه به گستردگی منطقه همچنان کارشناسان در حال جمع آوری اطلاعات و مشاهدات میدانی هستند.
وی اظهار کرد:تمامی محورهای اصلی جنوب کرمان باز و تردد در آنها جریان دارد.
رئیسی از ادامه روند فعالیت های ماشین آلات راهداری در مناطق سیل زده جنوب استان کرمان خبر داد و گفت: با توجه به حجم بارشها که بیش از بارش یک سال آبی بوده است افزود: از صبح امروز کار تیغ زنی و مرمت اولیه راههای روستایی در جنوب کرمان آعاز خواهد شد.
معاون راهداری اداده کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان کرمان تامین به موقع اعتبارات برای ساخت و احداث پلها و ابنیه خسارت دیده در مناطق سیل زده را ضروری دانست و گفت: اقدامات اولیه برای ایجاد عبور و مرور ایمن خودوها در مناطق سیل زده انجام شده است و با حمل لوله و ایجاد پلهای موقت لوله ای مسیرهای آسیب دیده مرمت موقت شده است که بایستی با توجه به بارشهای پیش رو اقدامات اساسی برای احداث پلها و ابنیه جدید لحاظ شود.
انتهای پیام