دبیرخانه دائمی کنگره خاتم سلیمانی در فارس ایجاد میشود
رئیس کل دادگستری فارس با اشاره به تاثیر فعالیتهای هنری و ادبی، خصوصا شعر در معرفی شخصیتها و پاسخ با اقدامات ضدفرهنگ اسلامی از راه اندازی دبیرخانه دائمی کنگره بینالمللی شعر خاتم سلیمانی، در دادگستری فارس خبر داد.

ایسنا/فارس رئیس کل دادگستری فارس با اشاره به تاثیر فعالیتهای هنری و ادبی، خصوصا شعر در معرفی شخصیتها و پاسخ با اقدامات ضدفرهنگ اسلامی از راه اندازی دبیرخانه دائمی کنگره بینالمللی شعر خاتم سلیمانی، در دادگستری فارس خبر داد.
حجتالاسلام سید کاظم موسوی عصر سهشنبه ۱۴ دی در آیین اختتامیه سومین کنگره بینالمللی شعر خاتم سلیمانی با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) و سالگرد شهادت شهید سلیمانی اظهار کرد: برخی مواقع با یک شعر میتوان یک مطلب مهم را انتقال داد، کار شاعران این است که شهید سلیمانی را به همه بشناسانید، چراکه بهترین کسی که میتواند این کار را کند شاعران هستند.
او با بیان اینکه کار شاعران بسیار با ارزش است، گفت: معاونت فرهنگی دادگستری فارس برای این هدف تلاش میکند و تاکنون نمونه این حرکت رخ نداده است.
رئیس کل دادگستری فارس با تاکید بر اینکه شهید سلیمانی باید برای مردم شناسانده شود، افزود: دبیرخانه دائمی این کنگره در دادگستری تشکیل میشود چراکه استان فارس نیاز به کار و تلاش بیشتر دارد.
موسوی با بیان اینکه دشمن میخواهد مسیر فرهنگ سومین حرم اهل بیت را تغییر دهد، عنوان کرد: برای این تغییر فرهنگ در ایام فاطمیه جشنهای مختلف برگزار میکنند و شما شاعران باید مقابل کارهای ضدفرهنگی بایستید چون ما میتوانیم با جرائم مقابله کنیم اما جواب شما در حیطه فرهنگی است.
او با بیان اینکه حمایت و تقویت کارهای فرهنگی در برنامه دادگستری فارس اولویت است، عنوان کرد: توقع از هنرمندان این است که کار فرهنگی به همین کنگره ختم نشود چون استانفارسیها باید روی فرهنگ اثر بگذارند، عدهای حساب شده برای تخریب فرهنگ کار میکنند ما از شما حمایت میکنیم تا جواب این تخریب فرهنگی را بدهید.
ارسلان اشرافی، معاون فرهنگی دادگستری فارس نیز در این کنگره با بیان اینکه ۱۳ دی ماه ۹۸ نقطه عطفی در تاریخ معاصر ایران است، اظهار کرد: در این روز به دستور مستقیم دونالد ترامپ سردار سلیمانی شهید و نام او در کنار دیگر شهیدان برای همیشه تاریخ ثبت شد.
او با بیان اینکه شهادت سردار سلیمانی از ابعاد گوناگون قابل بحث است، گفت: یکی از این وجوه تحولاتی شگرفی است که در تاریخ ادبیات و ادبیات مقاومت رخ داده است که از مرزهای جغرافیایی عبور کرده و جنبه بینالمللی به خود گرفته است.
اشرافی با بیان اینکه این آتش خاموششدنی نیست بلکه شعلههای آن روز به روز بیشتر میشود، افزود: در مراسم تشییع شهید سلیمانی مردم از همه گروهها آمدند و حماسهای برپا شد که توصیف آن جز توسط حماسهپردازان ممکن نیست.
شهید سلیمانی همواره منتظر شهادت بود و این در منش و رفتار وی مشخص بود.
او با بیان اینکه شهید سلیمانی در عین اقتدار در جنگ و برخورد با دشمن احساسی لطیف داشت و به ویژه در مواجهه با یتیمان این لطافت بیشتر دیده میشد، افزود: شهید سلیمانی دلبسته پست و مقام نبود با وجود اینکه مسئولیتهای مهمی بر عهده داشت، برای برقراری امنیت تلاش میکرد و امنیت امروز مرهون تلاشهای وی است با وجود اینکه نشان ذوالفقار را از رهبری دریافت کرد اما وصیت کرد که روی قبرش سرباز نوشته شود.
معاون فرهنگی دادگستری فارس با بیان اینکه شهید سلیمانی الگوی سیاسی فراجناحی و نماد شجاعت عزت و دینداری بود، عنوان کرد: بارها گفته بود که ما ملت امام حسینیم و برای همین کاندید شهادت شد نه کاندید سیاست؛ وحدت ملی که در تشییع پیکر وی ایجاد شده به دلیل ویژگیهای این شهید بود.
علیرضا قزوه، شاعر آئینی کشورمان نیز در این مراسم گفت: شهید سلیمانی علاوه بر اینکه یک شخصیت مدیر و یک نظامی برجسته است بعد عاطفی، انسانی و تربیتی دارد که همین ویژگیهای این شهید ما را کنار هم جمع کرده است.
او با بیان اینکه شهید سلیمانی در سراسر دنیا شناخته شده است، افزود: شهید سلیمانی نسل جوان ما را متحول کرده و حضور جوانان و نوجوانان بر سر مزار این شهید خیلی جای صحبت دارد؛ مکتب سلیمانی میتواند سبک زندگی جدیدی را در انقلاب اسلامی ایجاد کند.
انتهای پیام