دومین پیوند موفق قلب در خوزستان انجام شد
دومین پیوند موفق قلب در خوزستان توسط کادر پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز انجام شد.

ایسنا/خوزستان دومین پیوند موفق قلب در خوزستان توسط کادر پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز انجام شد.
دکتر محمدحسین سرمست سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و سیداحمد موالیزاده معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خوزستان امروز سهشنبه (۱۴ دیماه) از بیمار دریافتکننده دومین قلب پیوندی موفق عیادت کردند.
به گزارش ایسنا، دکتر سرمست در این دیدار اظهار کرد: با اهدای اعضای زندهیاد "احمد احمدی" جوان خوزستانی، جان دوبارهای به سه بیمار نیازمند بخشیده شد.
کلیه، کبد و قلب این جوان با رضایت و سخاوتمندی خانواده وی، توسط کادر پزشکی بیماران گلستان اهواز به بیماران نیازمند پیوند زده شد.
وی افزود: این پیوند قلب نیز دومین پیوند موفقیتآمیز قلب در جنوب غرب کشور است که با توانمندی کادر مجرب پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی اهواز، در روز چهارشنبه (۸ دیماه) انجام شد و امروز حال عمومی دریافتکننده پیوند کاملا مطلوب است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: اهدای عضو اقدامی خیرخواهانه است که در طول ماههای اخیر شاهد توسعه خوبی در استان خوزستان بوده است و باید تمام ظرفیتها به کار گرفته شوند تا این روند رو به رشد ادامه و گسترش بیشتری داشته باشد.
انتهای پیام