سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بانوان فوتبالیست ایران با هدف رسیدن به جام ملت‌های آسیا در کیش اردو زدند- اخبار جزایر خلیج فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 14 دی 1400 - 11:13
گروه استان‌ها – بانوان فوتبالیست کشورمان با سفر به کیش، برای اعزام به رقابت‌های جام ملت‌های آسیا و کسب مقام برتر این مسابقات در این جزیره اردو زدند.
استان،فوتبال،بانوان،تيم،سارا،كيش،دي،هند،ملي،مليكا

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، مریم ایراندوست سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان، آخرین اردوی تدارکاتی تیمش را با حضور 26 بازیکن برتر از امروز 14 دی تا جمعه 23 دی ماه در مجموعه المپیک جزیره کیش آغاز کرد.
اعضای تیم ملی فوتبال بانوان جمهوری اسلامی در اردوی کیش، برای کسب حداکثر آمادگی در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا 2022 که در کشور هند برگزار می‌شود، تمرینات مختلفی را انجام خواهند داد.
سمانه چهکندی، سارا دیدار، عارفه سیدکاظمی، فاطمه امینه برازجانی، بهناز طاهرخانی، ملیکا متولی، زهرا سربالی، ملیکا محمدی، نگین زندی، افسانه چترنور از استان کرمان، هاجر دباغی، فاطمه عادلی، مینا نافعی، زهره کودایی، مرضیه نیکخواه، سارا ظهرابی نیا، ثنا صادقی، الهام فرهمند، مرضیه فیضی از استان اصفهان از جمله بازکنان حاضر در این اردو هستند.
یاسمن فرمانی از استان اردبیل، زهره جلالی و غزاله بنی طالبی از استان کردستان، مریم یکتایی از استان آذربایجان غربی و زهرا معصومی، سارا قمی و محدثه زلفی از استان البرز از دیگر بازیکنان حاضر در این اردو هستند.
تیم ملی فوتبال بانوان با 23 بازیکن روز جمعه 24 دی ماه با هواپیمای اختصاصی عازم هند می‌شوند.
شایان ذکر است؛ تیم فوتبال بانوان کشورمان در اولین حضورش در مسابقات فوتبال زنان آسیا با تیم‌های هند، چین و چین تایپه هم گروه است.
انتهای پیام/7558/ ع