خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قوه قضائیه مکلف به تشکیل شعب مخصوص رسیدگی به اختلافات شرکت های دانش بنیان شد- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم

تسنیم | سیاسی | سه شنبه، 14 دی 1400 - 11:13
نمایندگان مجلس، قوه قضائیه را مکلف به تشکیل شعب مخصوص رسیدگی به اختلافات شرکت های دانش بنیان در شوراهای حل اختلاف کردند.
شعب،رأي،طرفين،اشخاص،حقيقي،ابلاغ،قضائيه

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه 14 دی) قوه مقننه و در جریان بررسی طرح جهش تولید دانش‌بنیان با ماده 9 این طرح با 171 رأی موافق، 76 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 226 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
براساس این مصوبه؛ ‌قوه قضائیه مکلف است به منظور رسیدگی به کلیه اختلافات در زمینه های علمی و فناوری مابین اشخاص، اعم از حقیقی و حقوقی، با اشخاص حقیقی و حقوقی دانش بنیان، فناور و نخبگان، شعبه یا شعب تخصصی در شوراهای حل اختلاف و دادگاهها، تشکیل دهد.
شعب تخصصی موضوع این ماده می توانند بین طرفین سازش ایجاد نمایند و یا در صورت توافق طرفین، پرونده را جهت رسیدگی به داوری ارجاع دهند.
دستورالعمل نحوه تشکیل شعب مذکور، ظرف حداکثر شش ماه پس از ابلاغ این قانون، توسط رئیس قوه قضائیه ابلاغ می گردد.
انتهای پیام/