خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قالیباف: برای به نتیجه رسیدن دقیق و کامل تحقیق و تفحص‌ها مصمم هستیم

ایسنا | سیاسی | سه شنبه، 14 دی 1400 - 10:12
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر یکی از نمایندگان درباره اعلام نتیجه تحقیق و تفحص‌ها تأکید کرد: ما مصمم هستیم که تحقیق و تفحص‌ها به نتیجه دقیق برسد.
مجلس،تحقيق،نتيجه،گزارش

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر یکی از نمایندگان درباره اعلام نتیجه تحقیق و تفحص‌ها تأکید کرد: ما مصمم هستیم که تحقیق و تفحص‌ها به نتیجه دقیق برسد.
به گزارش ایسنا، محمدرضا صباغیان بافقی نماینده مردم مهریز در مجلس در تذکر آیین‌نامه‌ای در جلسه علنی امروز مجلس عنوان کرد: برخی عزیزان از هیئت رئیسه مجلس در جایگاه خود مستقر نیستند.
قطعا به دنبال کار مردم و پیگیری امور مجلس هستند اما بهتر است در سر جای خود مستقر باشند.
وی افزود:‌ اقدامات نظارتی مجلس و این بعد نظارتی که مجلس روزهای سه‌شنبه آن را پیگیری می‌کند اقدام خوب و مهمی می‌باشد اما خوب است که برای مثال در کنار ارائه گزارش یک تحقیق و تفحص نتیجه یک گزارش تحقیق و تفحص هم اعلام شود.
صرف اینکه گزارش تحقیق و تفحصی ارائه شود اما نتیجه آن را ندانیم، چه فایده دارد؟
هیئت رئیسه این موضوع را پیگیری کند و نتیجه تحقیق و تفحص‌ها اعلام شود.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر صباغیان عنوان کرد: برای اینکه تحقیق و تفحص‌ها به نتیجه دقیق و کامل برسد ما مصمم هستیم که کار نظارتی مجلس به صورت دقیق و کامل صورت پذیرد.
انتهای پیام