خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست تخصیص وام اشتغالزایی ۱۰۰میلیون تومانی به مددجویان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 14 دی 1400 - 09:54
نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور خواستار اختصاص ۱۰۰ فقره وام اشتغالزایی ۱۰۰ میلیون تومانی شد و تاکید کرد: با توجه به گام‌های اثرگذار کمیته امداد در اجرای طرح‌های اشتغالزایی به خصوص در زمینه طرح‌های کشاورزی، دامداری و صنایع دستی، نیاز است این مبلغ تسهیلات در اختیار افراد واجد شرایط تحت پوشش و نیازمندان غیر تحت پوشش قرار گیرد.
امداد،پوشش،كميته،صنايع،ملاير،دامداري،دستي،خميني،ره

ایسنا/همدان نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور خواستار اختصاص ۱۰۰ فقره وام اشتغالزایی ۱۰۰ میلیون تومانی شد و تاکید کرد: با توجه به گام‌های اثرگذار کمیته امداد در اجرای طرح‌های اشتغالزایی به خصوص در زمینه طرح‌های کشاورزی، دامداری و صنایع دستی، نیاز است این مبلغ تسهیلات در اختیار افراد واجد شرایط تحت پوشش و نیازمندان غیر تحت پوشش قرار گیرد.
به گزارش ایسنا؛ حجت الاسلام احد آزادی‌خواه اختصاص ۱۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به منظور پرداخت آن به مراجعین در راستای کاهش مشکلات اقتصادی و معیشتی افراد تحت پوشش این نهاد را از دیگر درخواست‌ها عنوان کرد.
وی با اشاره به تعداد بالای مراجعین و جامعه بیش از ۱۵ هزار نفری و هشت هزار و ۳۴۶ خانواری تحت پوشش این شهرستان، از رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور درخواست کرد: با توجه به اینکه سال‌هاست نیاز به اداره جدید در ملایر ملموس است و تاکنون محقق نشده، بنابراین تقاضامندیم نسبت به راه‌اندازی یک اداره دیگر به صورت منطقه یک و دو، به منظور ارائه خدمات مطلوب اقدام شود.
آزادی‌خواه همچنین در این دیدار بیان کرد: ملایر دارای دو نشان جهانی مبل و منبت و انگور و ظرفیت‌های ویژه‌ای در حوزه‌های کشاورزی، دامداری و صنعتی و صنایع دستی است، در همین راستا از رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور خواستاریم به صورت ویژه نسبت به آماده‌سازی تمهیدات لازم برای اجرای طرح‌های صنایع تبدیلی در حوزه کشاورزی، دامداری و صنایع دستی به منظور ایجاد و توسعه فرصت‌های شغلی، پایدارسازی مشاغل، خودکفایی و خروج از حمایت مددجویان اقدامات لازم را انجام دهد.
انتهای پیام