خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رانندگان وسایل باری و حمل و نقل عمومی در زنجان پایش می شوند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 14 دی 1400 - 09:06
زنجان-معاون حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: تمام رانندگان وسایل باری و حمل و نقل عمومی استان زنجان در مرحله چهارم مدیریت هوشمند مبارزه با کرونا پایش می‌شوند.
رانندگان وسایل باری و حمل و نقل عمومی  در زنجان پایش می شوند

علی مدقالچی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مرحله چهارم مدیریت‌هوشمند مبارزه با کرونا از دیروز ۱۳ دی در استان زنجان آغاز شده است، گفت: در این مرحله از تردد خودروهایی که رانندگان آن‌ها واکسن تزریق نکرده‌اند جلوگیری می‌شود.
وی با بیان اینکه رانندگان این وسایل نقلیه باید، حداقل دو دُز واکسن را باید تزریق کرده باشند، اظهار کرد: با اجرای درست این طرح مسافران با خیال راحت می‌توانند از حمل و نقل عمومی استفاده کنند.
معاون حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: گند زدایی و ضد عفونی در ترمینال‌های استان همچنان با قوت انجام می‌شود و رانندگان از ماسک استفاده کنند.
مدقالچی از فعالیت ۸۶ شرکت حمل و نقل بین المللی و داخلی در استان زنجان خبر داد و ابراز داشت: از این تعداد ۸۴ شرکت در زمینه حمل بار کالا در داخل کشور و ۲ شرکت نیز در عرصه بین‌المللی فعالیت دارند.
وی گفت: در جا به جایی مسافران در استان زنجان تمام شیوه نامه‌های بهداشتی به خوبی اجرا می‌شود.
معاون حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان متذکر شد: در مرحله چهارم مدیریت هوشمند مبارزه با کرونا تمام رانندگان وسایل باری و حمل و نقل عمومی در استان زنجان پایش می‌شوند تا سلامتی مردم به خطر نیفتد.