خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرآیند امنیت انتخابات مجلس از امروز فراهم می‌شود/ ضرورت مقابله جدی با جرم در فضای مجازی

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 10 اردیبهشت 1398 - 10:45
رئیس ستاد امنیت انتخابات گفت: جرم در فضای مجازی رو به افزایش است و باید با آن مقابله کرد.
امنيت،انتخابات،ذوالفقاري،مجازي،جرم

ذوالفقاری در همایش سیاسی، امنیتی استانداران:
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین ذوالفقاری رئیس ستاد امنیت انتخابات در همایش معاونان سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار‌های سراسر کشور درباره انتخابات مجلس، گفت: امنیت انتخابات مجلس شورای اسلامی را باید از امروز شروع کنیم چراکه فراهم کردن امنیت فرآیندی دارد، لذا ما از اکنون امنیت انتخابات را فراهم کرده و با جدیت اعمال قانون را باید شروع کنیم.
وی درباره جرائم پیش‌آمده در فضای مجازی گفت: در فضای مجازی یا حقیقی جرم، جرم است لذا شورای تامین استان‌ها باید عنایت ویژه‌ای به این قضیه داشته باشند، جرم در فضای مجازی رو به افزایش است و باید با آن مقابله کرد.
ذوالفقاری با بیان اینکه مسئله کنترل جرائم مسئله مهمی است، تاکید کرد: شورای هماهنگی برای مسائلی مانند درگیری و نزاع‌هایی که منجر به قتل می‌شود، توجه داشته باشد و پرونده‌ای برای چنین جرائمی باز شود.
این خبر در حال تکمیل است...